Tulossa viikolla 47

18.11.2019
kattis

    

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina on luvassa Amerikan meininkiä, kun lavalla nähdään teksasilaisen Trio Granden räjähtävä ja upea ZZ Top-tribuutti show!

   

     

   

Viikolla 47 Tuiskulan leffoissa jatkavat Doctor Sleep ja Perhe Addams ja uutuutena ohjelmistoon saapuvat Last Christmas sekä Tarhapäivä. Lisätietoa elokuvista ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

    

        

  

Perjantaina 22.11. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

     

   


       
Trio Grande on ammattimainen kiertuebändi, joka sisältää tähtiluokan kokoonpanon kolmesta kokeneesta muusikosta, joilla jokaisella on yli 25 vuoden kokemus klassisen rockin ja tribuutti-yhtyeiden maailmasta. Heitä on kutsuttu "mestareiksi" uudelleenluodessaan ZZ Topin legendaarisen soundin ja ulkonäön. Yli kymmenen vuotta tien päällä ollut Trio Grande on esiintynyt mm. kasinoilla, festivaaleilla, moottoripyörätapahtumissa, yksityisissä tapahtumissa sekä juhlissa niin Yhdysvalloissa kuin maailmallakin. Tämä show pitää sisällään energisen livekokemuksen mukaan lukien tavaramerkkiset pitkät parrat, sähköiset kitarasoundit ja vanhat aurinkolasit.

          

Yhtyeen jäsenet:
Kraig Parker (as Dusty Hill)
Paul DeFransisco (as Billy Gibbons)
Brian Martini (as Frank Beard)

      

These SHARP DRESSED MEN will have your LA GRANGE party UNDER PRESSURE and doing the TUBE SNAKE BOOGIE. The BEER DRINKERS AND HELL RAISERS won't be WAITIN' FOR THE BUS, they'll be checking out the TUSH and LEGS inside their SLEEPING BAG and handing out the PEARL NECKLACE. So break out them CHEAP SUNGLASSES, you'll be so blitzed you might get ARRESTED FOR DRIVING WHILE BLIND!!

       

         

Lauantaina 23.11. ovet aukeavat klo 22 ja ainutlaatuinen ZZ Top -tribuuttishow alkaa klo 24. Liput ennakkoon alk. 20€ Ticketmasterista, liput ovelta 23€ (hinnat sisältävät palvelurahan 3€). K18.


   

   

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!