Tulossa viikolla 48

25.11.2019
kattis

         

Joulukuu alkaa jo kolkutella, mutta sitä ennen marraskuun viimeisellä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja elävää musiikkia! Perjantain tansseihin väkeä saapuu viihdyttämään Charlies ja lauantai-illan vauhdikkaasta menosta vastaa Irina!

        

          

       

Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii romanttinen draama-komedia Last Christmas sekä kotimainen draama-komedia Tarhapäivä ja sunnuntaina ohjelmistoon saapuu tositapahtumiin perustuva urheilu-draama Le Mans 66. Katso lisätiedot, näytöspäivät ja varaa liput Elokuvat -sivulta.

       

    

      

Charlies on pitkänlinjan muusikoiden muodostama orkesteri, jolla on iloinen asenne tanssikansan viihdyttämiseen. Pilke silmäkulmassa soittavat pojat ovat monessa liemessä keitettyjä konkareita, joille musiikki on enemmän kuin intohimo.

Charliesin musiikki on aitoa suomalaista tanssimusiikkia! Orkesterin kokoonpano on matkan varrella elänyt jonkun verran, mutta pääasiana on kuitenkin säilynyt musiikin tanssittavuus ja monipuolisuus. Charliesilla on pitkä historia takanaan ja orkesterilta taittuu tanssi- ja viihdemusiikki myös ruotsin kielellä.
     

    
      
Perjantaina 29.11. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää eteispalvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

      

       


      
Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Irina on myös mukana Ylellä alkaneessa Elämäni biisi musiikkiohjelmassa yhtenä tähtiartistina. Irina starttasi lokakuun alussa loppuvuoden kestävälle kiertueelle. Joulukuun puoliväliin jatkuva kiertue vierailee kaikkiaan viidellätoista konserttipaikalla eri puolilla Suomea ja Tuiskulan lavalla Irina nähdään marraskuun viimeisenä lauantaina! Keväällä uuden Haluun olla yksin -singlen julkaissut Irina kommentoi tulevaa kiertuetta näin: ”Nyt mennään vaan taas ja lujaa, eikä haluta olla yksin vaan rennosti isoissa porukoissa armottomasti veivaamassa”. Haluun olla yksin on ollut yksi kuluneen kesän isoimmista radiohiteistä Suomessa ja siitä on jo muodostunut iso keikkahittikin.

      


     

        
Lauantaina 30.11. ovet aukeavat klo 22 ja Irinan showtime klo 24. Lippu ovelta 20€ (sisältää eteispalvelurahan 3€). K18.

    

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!