Tulossa viikolla 49

2.12.2019
kattis

     

Uusi viikko ja uudet kujeet! Taas on monenlaista ohjelmassa, pikkujoulubingosta elokuviin ja elävään musiikkiin! Perjantaina Steve’n’Seagulls rymistelee Tuiskulaan Itsenäisyyspäivän juhliin ja lauantaina lavalla nähdään kotimaisen musiikkikentän suosituimpiin artisteihin lukeutuva laulaja-lauluntekijä Kasmir!

      

       

      

Joulukuussa ennen joulua Tuiskulassa pelataan pikkujoulubingoa maanantaisin (2., 9. ja 16.12.)! Pääpalkintona pelissä on joulun perinteinen ykkösherkku kinkku ja luvassa on myös muita mukavia yllätyspalkintoja.

Bingoiltoina Happy Hour klo 18-22: hanaolut, -siideri ja -lonkero 4€ ja bingokone pyörähtää käyntiin klo 19. Ei sisäänpääsymaksua.

     

       

   

    

    

Viikolla 49 Tuiskulan leffoissa nähdään yleisön toivoma Downtown Abbey, tositapahtumiin perustuva Le Mans 66, ensi-iltaelokuva Jumanji: The Next Level ja itsenäisyyspäivän juhlanäytöksenä Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas. Lisätiedot ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

    

     

    


      
Steve'n'Seagulls - bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko julkaisi kolmannen, Grainsville-nimeä kantavan albuminsa syyskuussa 2018. Levyn tiimoilta alkanut Grainsville-kiertue on vienyt yhtyeen pari kertaa Pohjois-Amerikkaaan, ympäri Eurooppaa ja tottakai myös kotimaan turuille ja toreille. Edeltäjiensä tapaan Grainsville nousi albumilistalle Suomessa ja Pohjois-Amerikan Billboard bluegrass -listalle useammaksi viikoksi. Keikoilla kuullaan musiikkia kaikilta albumeilta ja nähdään, vielä orkesterille itselleenkin tuntemattomia tapahtumia.

Lokit nousivat laajempaan tietoisuuteen YouTube-videoidensa myötä ja yhtyeen kanava pyörii edelleen tasaisen kuumana. Yhteensä yhtyeen videoita on tähän mennessä katsottu jo yli 170 miljoonaa kertaa. Yhtye on kiertänyt useamman vuoden ajan kovaa tahtia ympäri Eurooppaa ja useaan otteeseen Pohjois-Amerikassa.

Keikoilla tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

       

  
                
Perjantaina 6.12. ovet aukeavat klo 22 ja yhtyeen show alkaa klo 24. Lippu ovelta 20€ (sisältää eteispalvelurahan 3€). K18.

     

       

       

      
R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir löi läpi vuonna 2014 esikoisalbumillaan ”AMK Dropout”, jonka singlelohkaisu ”Vadelmavene” on pysynyt suomalaisten kesähittinä jo yli viiden vuoden ajan. Lahjakas vokalisti ja biisinkirjoittaja palkittiin 2015 Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä. Kasmirin toinen studioalbumi, alkuvuodesta 2018 ilmestynyt ”Valmis” nousi julkaisustaan suoraan Suomen listaykköseksi.

Kasmir julkaisi lokakuussa kolmannen pitkäsoittonsa "Jälki" ja suuntasi mittavasti Suomea kattavalle albumikiertueelle. Helsinkiläisartisti on julkaissut tuottajakaksikko OP Vuorisen ja Leo Jupiterin kanssa tekemältään tulevalta albumilta kolme sinkkua: kultaa striimanneen ”Valoo”, keväällä ilmestyneen kakkossinkun ”Ihmisen haju” sekä tuoreimpana heinäkuussa päivänvalon nähneen ”Punavuoreen”. 

     

     

       
Lauantaina 7.12. ovet aukeavat klo 22 ja Kasmirin show alkaa klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää eteispalvelurahan 3€). K18.

     

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!