Tulossa viikolla 5

28.1.2019
kattis

   

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa nähdään eeppisen elokuvatrilogian kolmas osa Näin koulutat lohikäärmeesi 3! Viikonloppuna perjantaitansseissa väkeä ihastuttavat Suvi Karjula & In the Mood ja lauantaina lavan valtaa Movetron!

      

       

          

Nuoren viikingin ja hurjan lohikäärmeen ystävyydestä alkunsa saaneesta tarinasta on tullut eeppinen elokuvatrilogia, joka kattaa kaverusten koko elämän. DreamWorks Animationin odotettuun uutuuselokuvaan huipentuu yksi animaatioiden historian menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista: Näin koulutat lohikäärmeesi 3 on yllätysten täyttämä tarina kasvamisesta, rohkeuden löytämisestä ja siitä, miten rakkaista asioista irti päästäminen on kaikkein vaikeinta.

Näytökset tiistaina 29.1. klo 19, keskiviikkona 30.1. klo 18 ja torstaina 31.1. klo 19

Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

       

       

       

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Bändi sai uralleen nostetta jo varhaisessa vaiheessa voitettuaan SMORK 2008 -kilpailun. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen, muuntautumiskykyinen ja omaleimainen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.
       
In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.
      
       
In the Mood on:
Suvi Karjula, laulu, kitara
Ilari Haavisto, kitara, laulu
Paavo Rahkila, basso, laulu
Jukka-Pekka Berg, kitara, laulu
Dmitri Dmitrenko, rummut, laulu
     
     
Perjantaina 1.2. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen noudettuna paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

        

    

      

"Romeo ja Julia", "Ristinolla”, ”Prinssi”, ”Flavio”, ”Ei kenenkään maa"... Näistä ja lukuisista muista elektronisen tanssimusan hiteistään tunnettu, jo 90-luvun puolivälistä saakka kasassa ollut Movetron saapuu Tuiskulaan 2. helmikuuta!
       
Kyllä, kohta 25 vuotta täynnä ja bändi on ihan superhyvässä iskussa! Biisit kestävät aikaa ja soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti!
     
       
Lauantaina 2.2. ovet aukeavat klo 22:00 ja bändin showtime n. klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen noudettuna paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

  

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!