Tulossa viikolla 7

11.2.2019
kattis

    

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia sekä arkena että sunnuntaina. Viikonloppu alkaa tanssikoulu Wanha Maestron iskelmätanssikurssilla, jonka jälkeen perjantaitansseja tähdittää Taikakuu! Lauantaina ei riehakasta menoa ja meininkiä puutu, kun Portion Boys pistää bileet pystyyn!

     

      

       

Viikolla 7 elokuvissa jatkaa toiminnan ja seikkailuntäyteinen animaatio Lego Elokuva 2 ja uutuutena ohjelmistoon saapuvat James Cameronin (Titanic, Avatar) ja Robert Rodriguezin (Sin City) luoma jännittävä scifi-toimintaseikkailuelokuva Alita: Battle Angel sekä Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan perustuva musiikkipitoinen perhe-elokuva Risto Räppääjä ja pullistelija. Lisää tietoa, näytösaikataulut ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.


             

        

Taikakuu on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Paikka Suomen tunnetuimpien orkesterien joukossa on ansaittu kovalla työllä ja oikealla asenteella. Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon: Meriiteistä löytyy Vuoden viihdyttäjä, EMMA-palkinto ja lukuisat Kuukauden levy -palkinnot ja oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri… Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä, useita levyjä julkaissut yhtye on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.
         


        
Perjantaina 15.2. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

Ennen tansseja klo 18-19:30 on luvassaTanssikoulu Wanhan Maestron järjestämää iskelmätanssin opetusta! Kurssin hinta 12€.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@tanssikansa.fi tai puhelimitse 0400819997.

           


                   

            

Karjala Takas, Sierralla Nevadaan, Lännen Nopein Mies, Pokemoneja... ja monta muuta hittiä vuosien aikana tehnyt Portion Boys on hulluttellut ja pitänyt hauskaa jo vuodesta 2010. Hieman erilaisen bilebändin keikoilta ei energiaa ja meininkiä puutu!

       

Lauantaina 16.2. ovet aukeavat klo 22 ja bändin show alkaa n. klo 24. Lippu ovelta 18€ (sis. palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

   


TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!