Tulossa viikolla 8

18.2.2019
kattis

      

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia arkena ja viikonloppuna. Perjantaitansseissa väkeä hurmaamassa tanssiorkesteri Hurma ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä!

        

     

      

Viikolla 8 elokuvissa jatkavat Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan pohjautuva musiikkipitoinen perhe-elokuva Risto Räppääjä ja pullistelija sekä James Cameronin (Titanic, Avatar) ja Robert Rodriguezin (Sin City) toiminnantäyteinen elokuva Alita: Battle Angel. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

     

    

     

Hurma aloitti keikkailun varsinaisesti vuonna 2010 ja on siitä lähtien hurmannut ympäri Suomea musiikin ystäviä! Voitto Viihdyttäjä 2011 -kisassa toi Hurman koko kansan tuntemaksi housebandiksi Kesäillan valssi – ohjelmassa. Hurma on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi 2011 ja Vuoden tanssittajaksi 2012 ja huima suosio jatkuu edelleen. Siitä kertoo täpötäysi keikkakalenteri. Hurman keikkatahti on yksi Suomen kovimmista, yli 150 keikan vuosivauhtia!

Uusimpia julkaisuja: Lupaan sulle -single julkaistiin edesmenneen Hurman rumpali Joni Sorsan muistolle (2016). Singlejulkaistusta On toinen parhaissaan (2017) julkaistiin myös musiikkivideo. Kesäksi 2017 julkaistiin kappale Viattomat ja syksyllä 2018 Sinulle ainoa.
     
    
Hurma on:
Jarno Ollikainen - Laulu, basso
Harri Arvila - Haitari, accordina, perc, laulu
Aleksi Autere - Kitara, laulu
Henri Lehikoinen - Rummut
Harri Hautaniemi - Koskettimet
        


        
Perjantaina 22.2. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

     

   

Lauantaina 23.2. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja bileet jatkuvat aina aamuneljään saakka!

Sisäänpääsy 3€ (K18).

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!