Tulossa viikolla 9

25.2.2019
kattis

      

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja maaliskuun ensimmäisen viikonlopun valovoimaisina tähtinä nähdään perjantaina Markku Aro & Diesel ja lauantaina Rock & Roll Sensation sekä Olli Herman ja Patrik Eriksson!

       

       

     

Viikolla 9 elokuvissa jatkavat Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan pohjautuva musiikkipitoinen perhe-elokuva Risto Räppääjä ja pullistelija sekä James Cameronin (Titanic, Avatar) ja Robert Rodriguezin (Sin City) toiminnantäyteinen elokuva Alita: Battle Angel. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

   

    

      

Karismaa, charmia, useita hittejä ja mieleenpainuvaa esiintymistä. Sitä kaikkea ja paljon muuta on Markku Aro. Markun ensimmäinen single Käyn uudelleen eiliseen ilmestyi vuonna 1968 ja nousi samantien listojen kärkeen. Hitit seurasi toisiaan ja Markku Arosta tuli yksi maan suosituimmista esiintyjistä. Ja tätä ”kruunua” mies saa kantaa edelleen. Laivat, lavat ja konserttisalit ovat tulleet Markulle ja hänen orkesterilleen Dieselille erittäinkin tutuksi.

Keväällä 2015 Markku nähtiin myös suositussa tv-ohjelmassa Tähdet, Tähdet. Iskelmä-Finlandia -palkinto Markku Arolle myönnettiin 4.8.2017.

   

  
Perjantaina 1.3. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

     

      

Kuuma, kuuma 80-luku ja sen lukuisat hitit! Mutta mitä biisejä kasarista tulee mieleen?

No vaikkapa Living On A Prayer, Jump, I Was Made For Loving You, Highway To Hell, Maniac, Dancing In The Dark, Summer Of 69, Sweet Child O' Mine, I Want It All, Up Around The Bend, Poison, Crazy Train, Beds Are Burning, I Just Died In Your Arms, Breaking The Law, Rebel Yell, Ace Of Spades, Don't Stop Believing, Final Countdown, Rockin In The Free World, Here I Go Again, Call Me... Ja monia muita!

80's Rock Show tarjoaa kaikkien tuntemat suurimmat rockhitit kautta aikojen, kun timantinkovat rocklaulajat Olli Herman (Reckless Love, soolo) ja Patrik Eriksson (mm. Ile Kallio Big Rock Band, Stone Blue Electric) yhdistävät voimansa ja laittavat bileet pystyyn yhdessä maan suosituimpiin coverbändeihin lukeutuvan Rock & Roll Sensationin kanssa! Yllätyksiä täynnä olevassa show'ssa artistit ottavat toisistaan mittaa ja luvassa on niin duettoja kuin molempien bravuureita.
   

    
Lauantaina 2.3. ovet aukeavat klo 22 ja rokkaava show alkaa n. klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

   

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!