TIEDOTE: BEST TOUR EVER PART 1 JOULUKUUSSA

21.8.2019
kattis

  
Grey Beard presents: BEST TOUR EVER PART 1
Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel kiertävät Suomen klubeja joulun välipäivinä!

    

  

  
Veditpä sitten överit perinteisestä kinkusta tai seitan-versiosta, Best Tour Ever Part 1 tarjoilee loppuvuoden ärhäkimmän kalorinkulutusleirin, kun keikkalavoille astelevat Lost Society, Shiraz Lane, Arion sekä Wheel.

Kuuden päivän bileet starttavat tapaninpäivänä 26.12.  Jyväskylän Lutakosta, josta matka jatkuu Turun, Nivalan, Oulun ja Helsingin kautta Tampereen Olympia-kortteliin, jossa juhlitaan uuden vuosikymmenen 2020 alkua.

  

Kesäkuussa tulevalta pitkäsoitoltaan uuden  No Absolution  -singlen julkaissut Lost Society tunnetaan erityisesti energisistä keikoistaan, ja bändi on jo liekeissä loppuvuoden matkaseurasta.

”2019 on ollut ihan hullu vuosi, ja olemme ihan pirun innoissamme että se saa arvoisensa lopetuksen, kun Lost Society sekä maamme 3 kovinta up n’coming -bändiä ja tulevaisuuden legendaa, Shiraz Lane, Arion sekä Wheel, lähtee kimpassa rundaamaan Suomen halki! Tätä lineupia ette näe samassa paketissa usein!”

          

Suomalaisen hard rockin kirkkain toivo Shiraz Lane julkaisi puolestaan  aiemmin tässä kuussa  Do You  -singlensä, joka on myös tämän viikon  Rautaa vai roskaa -äänestyksessä  Radio Rockilla.

”Tulossa on tuvan täydeltä valoa, lämpöä ja energiaa vuoden synkimpään aikaan. Tämä rundi on täydellinen tapa rikkoa joulurauha sekä karistaa ne kinkut mahalaukusta moshpitissä! Rokataan yhdessä kohti uutta vuotta, nähdään keikoilla!”

      

Vuonna 2011 perustettu Arion soittaa melodista metallia, jonka tunnistettavimpia elementtejä ovat vahvat kertosäkeet sekä virtuoosimaiset kitara- ja synasoolot. Syksyllä 2018 toisen täyspitkän studioalbuminsa Life Is Not Beautiful julkaisseella bändillä on mennyt tänä vuonna lujaa:

”Vuosi 2019 on ollut meille todella mahtava. Ollaan päästy tekeen massiivinen Euroopan kiertue Battle Beastin kanssa, huikeita festareita ja syksykin tuo vielä siistejä juttuja tullessaan. Nyt se tulee vielä huipentumaan tähän kiertueeseen, joten ei vois enempää enää toivoa!"

"Olemme tunteneet nää upeet jäbät Lostista ja Shirazista pitkään, ja sen takia tiedänkin jo nyt, et tulossa on paras kiertue koskaan, nelikkoa kun täydentää vielä mahtava livebändi Wheel. Best Tour Ever with the Best Guys Ever!!”

      

 

Kuluneen vuoden aikana pikavauhtia maan kuumimmaksi progekomeetaksi noussut Wheel julkaisi kiitellyn Moving Backwards -debyyttialbuminsa keväällä, ja bändi on kouliintunut kovaksi livejyräksi muun muassa kiertueilla Soenin ja Amorphiksen kanssa.

”Meidän vuosi 2019 on ollut täynnä huipputapahtumia, mutta mahtavuutta on luvassa vielä lisää joulun välipäivinä, kun soitetaan minirundi Suomessa mitä parhaimmassa seurassa.  Pistäkää päivät ylös, siellä nähdään!"

           

Liput kaikkiin tapahtumiin tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 28.8.2019 kello 9.00.

      
Grey Beard presents:
BEST TOUR EVER   - PART 1
Lost Society, Shiraz Lane, Arion, Wheel

      

TO 26.12.2019 Lutakko, Jyväskylä

PE 27.12.2019 Apollo, Turku

LA 28.12.2019 Tuiskula, Nivala
Liput alk. 22,50€ /   Ticketmaster.fi
K-18 Ovet 21:00

SU 29.12.2019 Club Teatria, Oulu

MA 30.12.2019 Nosturi, Helsinki

TI 31.12.2019 Olympia, Tampere

              
http://www.lostsocietyfinland.com
http://www.facebook.com/ShirazLane
http://www.facebook.com/OfficialArion
http://www.wheel.band
http://www.greybeard.fi