Kapinaviikolla tapahtuu

9.7.2018
kattis

     

On jälleen se aika kesästä, kun vietetään Nivalan perinteistä kotiseutuviikkoa, eli tutummin Kapinaviikkoa! Kapinaviikolla Tuiskulassa tapahtuu monenlaista kotiseutuaiheisten elokuvien, pidennettyjen aukioloaikojen, kauppakapinatarjouksen ja viikonlopun esiintyjien merkeissä!

   

    

    

Nivalassa syntyneeltä Kirsti Mäenpäältä, (s.Vilkuna) on ilmestynyt toistakymmentä teosta, niin runoja kuin romaanejakin. Omimmalta lajilta tuntuvat nyt historialliset romaanit. Niihin hän usein ammentaa tarinoita lapsuutensa Nivalasta ja purkaa paperille kuulemiaan tosiasioita ja legendoja niin omasta suvustaan kuin pitäjän tarinaperinteestä. Elokuvia Mäenpään romaaneista on toteuttanut ylivieskalainen KJL-Studio ja niiden rooleissa nähdään paikallisia näyttelijöitä.

Kapinaviikolla Tuiskulassa nähdään kotiseutuaiheiset elokuvat Kukurtaja sekä Tappuran Mikon Paluu. Näytöksessä nähdään molemmat elokuvat peräkkäin ja niiden yhteiskesto on n. 1h 15min. (Kukurtaja n. 45min. ja Tappuran Mikon Paluu n. 30min.).

Lippu näytökseen 10€, elokuvat ovat sallittuja kaikenikäisille.

   

Elokuvista voi lukea lisää klikkaamalla TÄSTÄ.

                          

    
 

     

Keskiviikkona 11.7. kauppakapinatarjouksena elokuvalipun ostaneille ruuat Burger FOXissa -50%!

Sekä keskiviikkona että torstaina palvelemme poikkeuksellisin aukioloajoin, aina aamuneljään saakka.

        

      

     

Perjantaina lavalle nousee gangstarapin suurnimi OG Ulla-Maija, jonka hävyttömän rap -huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

Perjantaina lisäksi luvassa on eroottista ohjelmaa tanssiesitysten, kilpailujen ja muun mukavan muodossa.

     

Perjantaina 13.7. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

         

Lauantaina lavan valtaavat ysärin supertähdet!

Ysäridiscon kuningatar Pandora on edelleen huikeassa suosiossa ja häneltä kuullaankin uusien hittien lisäksi tuttuun tapaan myös ysäri-superhitit, jotka nostattavat tunnelman kattoon!

Kotimaisten ysäribändien ykkönen Waldo's People on tehtaillut hittejä toisensa perään ja niiden tahtiin päästään bailaamaan myös Tuiskulassa!

       

Lauantaina 14.7. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 20€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

  

   

   

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!