Kapinaviikko jatkuu!

8.7.2019
kattis

      

Kapinaviikon menot jatkuvat! Keskiviikkona Kapinatansseja tähdittävät monipuolisesta ohjelmistostaan tunnetut Kalle Jussila & Quattro! Torstaina huikeassa Stand Up & Music Show'ssa väkeä viihdyttävät Kesäpojat 2 -stand up kiertueen koomikot Iikka Kivi, Tommi Ylimäinen ja Saku Torssonen sekä duo Mikko Alatalo & Jammi Humalamäki! Perjantaina päästään nauttimaan ysärimusasta ja villistä menosta, kun Kapinaviikon Retroperjantai LIVE! tuo lavalle Mr. Retroperjantainakin tunnetun DJ Oku Luukkaisen ruotsalaisen ysärilegenda Basic Elementin kanssa! Lauantaina Kapinaviikon päätösbileissä vietetään Koko Kylän Luokkakokousta, jonka tähtivieraaksi saadaan MICHAEL MONROE!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

       
      

       
Suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2013 Tangomarkkinoilta ponnistanut, 18-vuotiaasta asti esiintynyt Kalle Jussila on luonut jo pitkän uran laulajana ja esiintyjänä. Tämä komeaääninen tango- ja iskelmälaulaja sekä lauluntekijä haluaa uudistaa ja viedä eteenpäin suomalaista tanssimusiikkia luomalla uutta, levyttämällä sekä keikkaillen.

Kalle Jussilan säestäjänä toimii Quattro, ammattitaitoinen ja monipuolinen tanssiorkesteri, jonka vahvuuksia ovat lauluvoima, puhaltimet sekä hanuri.
        
Quattro on:
Hanuri, koskettimet ja laulu: Aleksi Heinonen
Kitara, huilu, saksofoni ja laulu: Vesa Hyrskykari
Basso ja laulu: Kalle Erkkilä
Rummut: Jukka Mäkitalo

             

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Kapinaviikon keskiviikkona 10.7. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sis. palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      


       
       

             
Kesäpojat 2 - stand up -kiertuetta tähdittävät koomikot Iikka Kivi, Saku Torssonen ja Tommi Ylimäinen! Luvassa on roisia huumoria, särmiä havaintoja ja ämpärikaupalla naurua! Unohda siis kesäkissat sekä vesirajaan sammuminen ja tule mukaan suven hauskimmalle kiertueelle! Vierailevina tähtinä nähdään Janne Hyttinen ja Tiina Väkeväinen!
     

         

               
Duo Mikko Alatalon & Jammi Humalamäen ohjelmistossa on luvassa mm. manserokkia Juicea muistaen, Syksyn Sävel -retroa, Pohjoisen lauluja ja tietenkin tytöt tahtoo pitää hauskaa (ja varmasti myös pojat)!

                     

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Torstaina 11.7. ovet aukeavat klo 18. Klo 19 alkaa stand up -show, jonka jälkeen n. klo 21:30 ilta jatkuu musiikin parissa. Lippu ovelta 10€ (sis. palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     


            

                

      

Basic Element nousi 1990-luvun puolivälissä yhdeksi genren suosituimmista edustajista Pohjoismaissa. Yhtye on julkaissut kaikkiaan seitsemän albumia ja parikymmentä singleä, jotka ovat myyneet kansainvälisesti yli miljoonaa kappaletta. Yhtye on tunnettu lukuisista hittibiiseistään, mm. "The Ride", "This Must Be a Dream", "Fiddle", "I'll Never Let You Know" ja "Touch You Right Now" soivat edelleen tanssilattioilla ympäri Suomen!  

                     

          

                    
Oku Luukkainen on tehnyt monipuolista uraa media-alalla. Hän on toiminut radiojuontajana, televisiossa, musiikkipäällikkönä ja tapahtumajuontajana. Parhaiten hänet kuitenkin tunnetaan 90's DJ:nä. Radio Novan huippusuosittu Retroperjantai on levinnyt radiosta esiintymislavoille ja Oku Luukkainen onkin esiintynyt useissa ysäritapahtumissa sekä yökerhoissa. Elokuussa 2016 hän julkaisi singlen "Coming Alive Tonight" yhdessä Solid Basen ja Mighty 44:n kanssa. Syyskuussa 2016 Luukkaisen kokoama Retroperjantai - We Love The 90's Vol2 -kokoelma-albumi nousi Suomen albumilistan ykköseksi. Vuotta aikaisemmin julkaistiin hänen kokoamansa albumisarjan ensimmäinen osa. Syyskuussa 2017 julkaistiin Luukkaisen toinen single "Haddaway", jolla vierailevat Movetron, Kuningas Pähkinä ja Mäkki. Heinäkuussa 2018 Luukkainen julkaisi Portion Boysin sekä Pasin ja Anssin kanssa singlen ”Ysäriboi”. Maaliskuussa 2019 Oku Luukkainen ja Hesaäijä julkaisivat "7300 päivää" -singlen, jossa mukana ovat myös Danny ja Erika Vikman.

Luukkaisen kantava voima on yhteisöllisyys, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että #retroperjantai -häshtagillä löytyy Instagramista jo yli 40 000 julkaisua, ja jokaisen Retroperjantai-lähetyksen aikana ohjelmaan tulee satoja puheluita. Myös ohjelman Facebook-sivu on kerännyt yli 65 000 seuraajaa. Luukkainen haluaakin saman tunnelman välittyvän myös keikoilla.

                      

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Perjantaina 12.7. ovet aukeavat klo 22. Klo 24 Basic Element, jonka jälkeen Oku Luukkainen. Lippu ovelta 23€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     


            

                      

                      

Eri vuosikymmenillä Nivalassa nuoruutensa viettäneet ovat jo kauan kaivanneet tapahtumaa, joka keräisi vanhat kaverit koolle saman katon alle. Mikä olisikaan parempi ajankohta tällaiselle tapahtumalle, kuin Kapinaviikko, jolloin syntyperäisiä nivalalaisia tulee paljon kesälomareissulle kotipitäjään ja paikkakunnalla asuvatkin ovat sankoin joukoin liikenteessä. Tuiskula - elävä legenda - liittyy olennaisesti monen nuoruusmuistoihin, joten nyt toiveisiin vastataan:

Tuiskulan Kapinaviikon päätöksessä järjestetään Nivalan entisten nuorten bileet, eli toisin sanoen tulossa on koko kylän luokkakokous! Entiset nuoret ei oikeasti tarkoita mitään tiettyä ikärajaa, ei haittaa vaikka olet vasta täysi-ikäisyyden saavuttanut. Ei muuta kuin päivä kalenteriin ylös ja tapahtuman koittaessa sekaan vaan, kaikki 18-vuotiaasta ylöspäin!

Ohjelmassa on mm. vapaata seurustelua ja hauskanpitoa, discotanssia, karaokea ja musiikkiohjelmasta vastaa illan spesiaali vieras: MICHAEL MONROE!
         

         

                  
Michael Monroen, yhden rockin historian menestyneimmistä suomalaismuusikoista tuntee jo useampi sukupolvi. Hanoi Rocksin ohella hän on laulanut useissa muissa yhtyeissä ja julkaissut sooloalbumeja. Nykyisessä solistin nimeä kantavassa bändissä soittavat Sami Yaffa (Hanoi Rocks, New York Dolls), Karl Rockfist (Glenn Danzig, Joan Osborne), Rich Jones (The Ginger Wildheart Band, The Black Halos) ja Steve Conte (The Crazy Truth, New York Dolls). Monille suomalaisille Monroe on tuttu myös tuomarinpenkiltä The Voice of Finland ja X Factor -ohjelmista.

Tämän miehen energisyys, lavashow ja huikea bändi ei jätä ketään kylmäksi!

                             

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Lauantaina 13.7. ovet aukeavat klo 22. MICHAEL MONROEn showtime klo 24. Lippu ovelta 23€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     


        

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!