TIEDOTE: HUIPPUSUOSITTU BRITTILEGENDA URIAH HEEP SUOMEN KIERTUEELLE ENSI LOKAKUUSSA!

15.4.2019
kattis

     

TIIVISTAHTINEN SYYSRUNDI 9.10. – 20.10.2019, MELROSE MUKANA OSALLA KEIKOISTA! TUISKULASSA MOLEMMAT YHTYEET NÄHDÄÄN LAUANTAINA 19.10.2019!

      

www.uriah-heep.com

    

      

URIAH HEEP - SUOMALAISTEN HEVI-FANIEN KESTOSUOSIKKI VUODESTA 1970!

   

Uriah Heepin ainoan alkuperäisjäsenen, kitaristi Mick Boxin johtama yhtye on ollut suomalaisten rock- ja hevimusiikin ystävien kestosuosikki vuodesta 1970. Tuskinpa mikään muu kansainvälisesti menestynyt huippubändi on keikkaillut ja konsertoinut maassamme yhtä usein kuin juuri Uriah Heep. Vuonna 1969 perustetun yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu osuu syntyhistorian alkumetreille kesään 1970 ja viimeisin kesään 2018.

   

 "Jos joku kysyisi minulta kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni", Mick Box kertoo.

    

Liki viidenkymmenen vuoden aikana Uriah Heep on tietysti läpikäynyt lukuisia miehistömuutoksia, mutta suosioon se ei ole juurikaan vaikuttanut. Maailman ahkerimpien rock-yhtyeitten joukkoon kuuluva Uriah Heep levyttää ja kiertää maailmaa yhä edelleen lähes kahdensadan keikan vuositahdilla.

      

"Keikkojen määrä saattaa tämän ikäiselle bändille kuulostaa paljolta , mutta me nautimme keikkailusta. Me olemme siinä etuoikeutetussa asemassa, että me saamme tehdä työksemme sitä, mistä eniten pidämme eikä meillä totisesti ole aikomustakaan hellittää tahtia tai siirtyä eläkkeelle", sanoo kesäkuussa 72 vuotta täyttävä Mick Box.

   

Esikoisalbumin "Very 'Eavy... Very 'Umble" (1970) ja viimeisimmän "Living the Dream" (2018) väliin mahtuu peräti 26 studioalbumia live- ja kokoelmalevyistä puhumattakaan. Levyjen yhteenlaskettu myyntimäärä ylittää huikeat 45 miljoonaa kappaletta. Suurimmat ja toivotuimmat hitit löytyvät yhtyeen uran alkuajoilta: "Gypsy", "Easy Livin'", "Look at Yourself", "Bird of Prey", "July Morning", "Stealin'" ja tietysti "Lady in Black"...

    

Uriah Heep vuosimallia 2019 soittaa seuraavassa kokoonpanossa: Mick Box – kitara & laulu, Bernie Shaw – laulu, Phil Lanzon – kosketinsoittimet, laulu, Russell Gilbrook – rummut, laulu ja Davey Rimmer – basso.

    

    
MELROSE MUKANA OSALLA KEIKOISTA

    

Tokelan (laulu & kitara), Roger Niemisen (basso) ja Jami Haapasen (rummut) muodostama tehotrio Melrose toimii Uriah Heepin 'lämmittelijänä' osalla Suomen keikoista. Melrose on kuulunut suomalaisen rockin ikoneihin jo vuodesta 1981. Trio tunnetaan erityisen loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yleisöön pajasta ja paikasta riippumatta.

    

   
KEIKKA-AIKATAULU

URIAH HEEP & MELROSE ke 9.10. Pakkahuone, Tampere  
URIAH HEEP to 10.10. Mansikka-ahon liikuntahalli, Kouvola
URIAH HEEP + MELROSE pe 11.10. Lallintalo, Köyliö
URIAH HEEP & MELROSE la 12.10. Kulttuuritalo, Helsinki    
URIAH HEEP su 13.10. Lappeenrantasali, Lappeenranta
URIAH HEEP ke 16.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää
URIAH HEEP to 17.10. Wanha Walimo, Lahti
URIAH HEEP & MELROSE pe 18.10. Logomo, Turku
URIAH HEEP + MELROSE la 19.10. Tuiskula, Nivala
URIAH HEEP su 20.10. Carelia-sali, Joensuu

     

    
LIPUT

Liput Ticketmasterista alkaen 45 euroa (sis. kulut).

   

    
YHTEYSTIEDOT

Mediavastaava: Lasse Norres, lasse@norres.fi
Konsertti- ja kiertuejärjestelyt: RH-Entertainment, www.rh-entertainment.fi