Tuiskulan joulunaika

14.12.2018
kattis

         

Joulunaikaan Tuiskulassa tapahtuu monenlaista! Luvassa on elokuvia niin aikuisille kuin lapsille ja lapsenmielisille, discoa, karaokea, stand-upia, livemusiikkia jouluisissa ja ei niin jouluisissa tunnelmissa... Ja tietenkin Burger FOX palvelee myös joulunaikana, jos perinteiset jouluruuat alkavat jo kyllästyttää. Tässäpä siis päiväkohtainen tietopaketti Tuiskulan joulunajan aukioloajoista ja ohjelmasta:

         

    

PE 21.12. AVOINNA 11-04 & LA 22.12. AVOINNA 14-04 

Vielä ennen joulua sekä perjantai- että lauantai-iltana on mahdollisuus tulla leffaan ja tehdä viime hetkien irtiotto joulustressistä. Ohjelmassa on Jason Momoan tähdittämä toiminnantäyteinen uutuus-fantasiaseikkailu Aquaman, joka johdattaa katsojan valtavaan ja visuaalisesti henkeäsalpaavaan seitsemän meren vedenalaiseen maailmaan. Elokuva paljastaa puoliksi ihmisen ja puoliksi atlantislaisen Arthur Curryn syntytarinan ja johdattelee hänet elämänsä matkalle - seikkailuun, joka ei vain pakota häntä kohtaamaan todellista minäänsä, vaan myös selvittämään, onko hän synnyinperintönsä arvoinen – kuningas.

Aquamanin näytökset sekä perjantaina että lauantaina klo 20. Lippu 12€ (K12).

        

      

Molempina iltoina leffan jälkeen jatketaan discon ja karaoken merkeissä. Ovet yökerhon puolelle aukeavat tuttuun tapaan klo 22 ja sisäänpääsy palvelurahalla (3€). K18. 

        

      

SU 23.12. SULJETTU & MA 24.12. SULJETTU

Viikonlopun iltamenojen jälkeen mekin rauhoitumme joulunviettoon ja Tuiskula on suljettu aatonaattona ja aattona.

         

TI 25.12. AVOINNA 18-04 

Paskasta Joulua -joulukonsertti tulee, suurempana kuin koskaan! Suomen TeXas on viritellyt soittimensa jouluisen hartaisiin säveliin ja joulun kunniaksi normaalisti nelihenkinen yhtye on saanut lisämiehitystä. Viime vuonna näyttävässä ja yllätyksellisessä spektaakkelissa nähtiin mm. savua syöksevä lehmä ja meininki äityi niin kovaksi, että joulupukki jouduttiin poistamaan lavalta Tuiskulan omistajan toimesta, joten voi vain arvella, mitä tänä vuonna on luvassa... Noh, ainakin joululauluja. Ja joulupukilla on tänä vuonna porttikielto. Muu selviää vain tulemalla katsomaan show, jossa (paskaselta) huumoriltakaan ei voi välttyä!

           

Joulupäivän illan avaa aito gangstakoomikko Miika Pettersson! Miikan karismaattinen ote esiintymiseen sekä eletyn elämän aarrearkku koomikon materiaalina takaavat ainutlaatuisen stand up -esityksen.

Miika on pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong-show:n voittaja 2011.

         

      

Yökerhon ovet aukeavat klo 22. Miika Pettersson aloittaa klo 23:30 ja Suomen TeXasin show heti tämän jälkeen, joten ole ajoissa paikalla! Lippu ovelta 12€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista! Konsertin jälkeen ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka.

            

KE 26.12. AVOINNA 14-22, TO 27.12. AVOINNA 14-22

& PE 28.12. AVOINNA 14-04

Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina Tuiskulassa vietetään leffapäivää. Ohjelmistossa jatkaa Aquaman ja uutuutena saapuvat Juice sekä Onneli, Anneli ja nukutuskello. Perjantain iltaohjelmassa disco ja karaoke.

                            

Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan.

       

Näytös keskiviikkona klo 17. Lippu 12€ (sallittu kaikenikäisille).

 

Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija – suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen rakkauselämänsä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo konstailemattoman ja terävän, mutta koskettavan ja melankolisesti kaipaavan ja samalla ronskin, suorapuheisen tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään. Elokuva kertoo Juicen tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon. Kaikki elokuvan tapahtumat ovat totta - paitsi ne, jotka eivät ole.

Näytökset keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 14:30 ja 20. Lippu 12€ (K7).

    

   

Aquaman -näytökset torstaina ja perjantaina klo 16:45. Lippu 12€ (K12).

     

   

Perjantai-iltana yökerhon ovet aukeavat klo 22. Iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä menojen jatkuessa aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

      

     

LA 29.12. AVOINNA 14-04

"Odota", "Alla vaahterapuun", "Nti Groove", "Keltainen", "Aarresaari", "Anna mun bailaa"... Näistä ja monista muista hiteistään ja positiivisesta meiningistä tunnettu suomalainen dance-pop -yhtye Aikakone juhlii tänä vuonna 25-vuotiasta uraansa! Vuonna 1993 perustetun Aikakoneen kokoonpanoon kuuluvat Sani, Alex ja Maki sekä vuonna 2017 alkuperäisjäsenen Veran korvannut Jenna. Aikakoneen levyjä on myyty Suomessa yhteensä jo yli 300 000 kappaletta ja yhtye on edelleen huikeassa vedossa! 

Yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja Aikakoneen showtime n. klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista! Keikan jälkeen ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka.

        

SU 30.12. AVOINNA 14-20

Sunnuntain leffapäivä on pyhitetty Juicelle.

Näytökset elokuvasta klo 15 ja klo 18. Lippu 12€ (K7).

      

MA 31.12. AVOINNA 14-04

Uudenvuoden aattona Tuiskulan valkokankaalla seikkailevat Onneli ja Anneli.

Näytös klo 16. Lippu 12€ (sallittu kaikenikäisille).

    

Illalla on aika siirtyä nostalgisiin tunnelmiin! Kummeli, kukkakuosi, jääkiekkomenestys... Mutta mitä muuta meille jäi käteen ysäristä? No tietenkin MUSIIKKI! 90-luku oli disco- ja dancemusiikin kulta-aikaa ja uuden vuoden aattona DJ Qke saapuu tykittämään näitä ikimuistoisia klassikoita Tuiskulaan! Teeman mukainen pukeutuminen on myös sallittua. :)

Oululainen Qke on kokenut ja monipuolinen DJ. Rautaisen ammattitaitonsa hän on saanut soittamalla useita vuosia yökerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja festareilla ympäri Suomen! 

Yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja bileet kestävät aina aamuneljään saakka. Pubin puolella tuttuun tapaan karaoke. Sisäänpääsy 5€ (sisältää palvelurahan). K18. Tervetuloa vastaanottamaan uutta vuotta 2019! 

      

TI 1.1. AVOINNA 14-20

Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä elokuvissa nähdään Onneli, Anneli ja nukutuskello.

Näytös klo 17. Lippu 12€ (sallittu kaikenikäisille).

    

     

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2019!
TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!­­­