Tulossa viikolla 13

25.3.2019
kattis

      

Mukavaa alkanutta viikkoa! Maaliskuun viimeisen viikon ohjelmassa on elokuvia arkena, viikonloppu polkaistaan käyntiin Eija Kantolan & Omegan tähdittämissä perjantaitansseissa, lauantaina ysärilegenda ICE MC nostattaa kannat kattoon ja sunnuntaina käydään Muumilaaksoon Benny Törnroosin ja Muumien johdolla!

     

     

   

Viikolla 13 elokuvissa nähdään Destroyer, Kylmä Kosto sekä Us, eli luvassa on jännitystä, toimintaa, draamaa ja kauhua. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

    

    

        

Eija Kantola on loistanut tähtitaivaalla jo pitkään – kirkkaimpien naisartistien tähtikaartissa. Yhteensä artisti on julkaissut jo 19 albumia, ja hänet on palkittu myös kultalevyillä. Eijan varsinainen laulajanura starttasi vuonna 1992, kun hän voitti Tangokuningatar-tittelin. Sitä ovat seuranneet Syksyn Sävel -voitto, Suomen Euroviisukarsinnan kakkossija, Emma- ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuudet sekä monet konserttikiertueet puhumattakaan tuhansista keikoista, joita taiteilija on uransa varrella tehnyt. 2015 vuoden lopulla Eija palkittiin Kullervo Linna Säätiön tunnustuksella.

Eija Kantolan Omega-orkesterin koko miehitys vaihtui alkuvuodesta. Laulajan rinnalle astui Fantasia-orkesterissa vaikuttaneet muusikot, mutta kokoonpanon nimenä toimii Eijan mukana alusta alkaen seurannut orkesterinimi: Omega. Nimen alle siis siirtyy koko Fantasia-orkesterissa vaikuttanut kokoonpano.
       

      
Uudistunut, uusi fantastinen Omega on:
Jouni Hannula – basso, laulu
Kimmo Tuupanen – rummut
Jani Luoma – kitara, laulu
Simo Koho – koskettimet, laulu
      

         
       
     
Perjantaina 29.3. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

          

         

BOM-DIGI-DIGI-DIGI-BOM-DIGI-BOM! Tuiskulassa palataan 90-luvun tykeimmän dancemusan äärelle, kun vieraaksi saapuu legendaarinen ICE MC!

Jo 80-luvulla kannuksensa dancemusiikin saralla ansainnut huippuartisti ICE MC teki eurodanceskeneen läpimurtonsa upeilla "Think About The Way" ja "It's A Rainy Day" klassikkohiteillä. Niitä seurasivat "Take Away The Colour", "Russian Roulette" ja monta muuta huikeaa biisiä, joita on varmasti tykitelty kylärundeilla, bileissä ja kotinurkissa kerran jos toisenkin...

   

         
    
      
Lauantaina 30.3. ovet aukeavat klo 22. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

HOX! Kellot siirretään kesäaikaan, joten valomerkki tulee tuntia aikaisemmin!

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

        

       

Tuiskula ja Nivalan kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät yhteistyössä Käy Muumilaaksoon -konsertin, jossa lasten ja aikuisten rakastama Benny Törnroos viihdyttää Muumien kanssa kaikenikäisiä Muumi-faneja vauvasta vaariin!

Konsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joita esitetään Benny Törnroosin johdolla. Konsertin aikana leikitään, lauletaan, tanssitaan sekä välillä myös jumpataan Muumien kanssa. Alusta alkaen tunnelma on katossa ja muumilaulut raikuvat täyttäen niin pienen kuin suuremmankin yleisön sydämet!
     

    

     
     
Sunnuntaina 31.3. ovet aukeavat klo 14 ja konsertti alkaa klo 15 (show'n kesto n. 1 h). Sallittu kaikenikäisille.

HOX! Tuiskula sulkee ovensa sunnuntaina poikkeuksellisesti aikaisemmin, konsertin päätyttyä.

Lippu 12€ / henkilö
Perhelippu 40€ / 4 henkilöä

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

           

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!