Tulossa viikolla 35

27.8.2018
kattis

     

Mukavaa alkanutta syysviikkoa! Elokuun viimeistä iltaa vietetään Tuiskulassa discon ja karaoken merkeissä ja syyskuun ensimmäisenä iltana Tuiskulan lavalla kajahtaa kotimaan metallikentältä, kun Katala lämmittelee lauteet Lost Societylle, Jyväskylän lahjalle Suomen ja koko maailman thrash metal -skenelle! Tällä viikolla elokuvissa jatkaa Ilosia aikoja Mielensäpahoittaja.

     

    

Perjantaina 31.8. ovet aukeavat klo 22:00. Sisäänpääsy 3€. K18.

     

      

     
Lost Society on vuonna 2010 perustettu, hurjassa nousukiidossa oleva suomalainen bändi, joka on tunnettu energisistä ja räjähtävistä live-esiintymisistään. Vuoden 2012 GBOB (Global Battle of the Bands) bändikisan aikana Nuclear Blast Recordsille kiinnitetty bändi (joka myös voitti kyseisen kisan Suomen karsinnan ja pääsi esiintymään Lontoon finaaleihin) on julkaissut kolme studioalbumia: Fast Loud Death (2012), Terror Hungry (2014) ja Braindead (2016). 
     
Lost Society on esiintynyt Hartwall Arenalla genren suunnannäyttäjien Slayerin, Anthraxin sekä At The Gatesin rinnalla ja on tehnyt kattavia kiertueita esimerkiksi Exoduksen, Overkillin, Suicidal Angelsin sekä Children of Bodomin seurana. Suomen lisäksi bändi on valloittanut muuta Eurooppaa, Venäjää, Japania, Amerikkaa ja Kanadaa niin festivaaleilla kuin klubikeikoilla.
        
Lost Societyn biiseissä ja varsinkin keikoilla vauhti ja vimma hurmaavat. Bändiä kuunnellessa muistaa, ettei metallissa ole aina synkistelty ja kiristelty, musiikki ja hauskanpito kuuluvat yhteen. Lost Society ei ehkä ota itseään liian vakavasti, mutta musiikkinsa kyllä. Ylinopeudella kulkevaa, tiukkaa mutta ei tiukkapipoista soittoa kuunnellessa alkaa väkisin hymyilyttämään.
     
     
Lost Society on:

Samy Elbanna (laulu)

Arttu Lesonen (kitara)

Mirko Lehtinen (basso)

Ossi Paananen (rummut)
    
     
https://lostsocietyfinland.com

https://www.facebook.com/lostsocietyfinland

https://open.spotify.com/artist/5Vy1NbrZXTMTAGFa4Im6hN?si=nfB0RxFSSB66kItcpuMzBQ
    

    


     
Lauantai-illan aloittaa Haapajärveltä ponnistava, suomenkielistä metallimusiikkia soittava Katala!

Katala tarjoilee kuulijalleen tiukkaa yhteensoittoa ja omanlaista soundia räyhäkkäillä riffeillä sekä tarttuvilla melodioilla. Suomenkieliset biisit ovat moniulotteisia, vaihtelevia ja keskenäänkin erilaisia, niitä kuitenkin yhdistää aitous. Nuoresta iästä huolimatta nelihenkisen bändin jätkien soitossa ja esiintymisessä näkyy ja kuuluu vuosien kokemus. Energinen meininki keikoilla takaa, että tukat heiluu ja ilmakitara soi!

               

Katala on:

Vertti Jokela (laulu, kitara)

Jasper Ranta-Nilkku (kitara, taustalaulu)

Mikael Åman (basso, taustalaulu)

Pietro Tuominen (rummut)

        

      

https://www.facebook.com/officialkatala

https://open.spotify.com/artist/6OiBRasFVai0YxL7MZ9iyx?si=LINpcJUEROufy-XBfmgl1A

http://kaaoszine.fi/isanmaan-toivot-uutta-musiikkia-suomesta-osa-48
        
    
    
Lauantaina 1.9. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.
Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

    

     

Elokuvissa tällä viikolla tiistaina, torstaina ja sunnuntaina Ilosia aikoja Mielensäpahoittaja, josta voi lukea lisää tietoa Elokuvat -sivulta. Elokuvan suuren suosion vuoksi suosittelemme varaamaan liput etukäteen. Huomioikaa myös, että varatut liput tulee lunastaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua, muuten ne vapautuvat uudelleen myyntiin.

       

    

   

   

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!