Tulossa viikolla 36

3.9.2018
kattis

       

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, viikonlopun vietto alkaa perjantaina discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina esiintymässä Suomen räppiviidakon uusi kuningas, Lukas Leon, jolle lauteet lämmittelee Sexgang!

     

     

    

Tällä viikolla elokuvissa jatkaa Ilosia aikoja Mielensäpahoittaja, josta näytökset maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Uutena ohjelmistoon saapuu mm. Jasper Pääkkösen tähdittämä BlacKkKlansman, josta näytökset tiistaina, torstaina ja perjantaina. Lisää tietoa elokuvista ja näytösaikatauluista Elokuvat -sivulta.

      

     

        

Perjantaina 7.9. Disco & Karaoke, ovet aukeavat klo 22:00. Sisäänpääsy 3€. K18.

    

    

       

”Mä oon Lukas Leon ja mulla on nälkä.” – Näin itsensä esittelee 20-vuotias Vantaan kasvatti. Jos olet viimeisen viikon aikana seurannut mitä tahansa mediaa televisiosta verkkojulkaisuihin, olet varmasti törmännyt tämän hetken kuumimpaan tulokkaaseen Lukas Leoniin, joka ei jäänyt monelta huomaamatta, kun hän huhtikuussa julkaisi Youtubeen videon. Myöskään se ei jäänyt huomaamatta, että Lukas Leon on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lukas Leonin mainitsema nälkä tuli kaikkien kuuluville kesäkuun puolessa välissä julkaistulla Simba -albumilla, joka on viihtynyt Suomen virallisen listan kärkisijoilla.
      
"En voisi mitenkään olla tyytyväisempi Lukaksen tekemään duuniin ja tähän debyyttialbumiin. Tämä on sitä musaa ja muutosta, jota tänne on kaivattu. Toivon, että jengi tulee tsekkaamaan tän levyn. 100-prosenttisesti motivoitunut, nälkäinen ja äärimmäisen taitava nuori kolli on hurjassa vedossa ja matka on vasta alussa.", Jare Tiihonen kehuu.

Lukas Leonin kahdeksanvuotiaana aloitettu riimien kirjoittaminen on johtanut areenakeikkoihin Cheekin kanssa, sekä levytyssopimukseen Liiga Musicilla.

"Aluksi riimit olivat vain päiväkirja: olen pienestä asti raportoinut kaiken mitä näen ja koen kirjoittamalla. Lähiössä kasvaessa näin paljon surullisia tapauksia ja ihmisiä, jotka yrittivät tehdä omaa juttua, mutta epäonnistuivat. Minulle musiikki on aina ollut ainoa asia, jota oikeasti haluan tehdä elämälläni", Lukas Leon kertoo.

Yleensä debyyttilevynsä julkaiseva artisti ei noin vain pomppaa Suomen suurimpiin medioihin antamaan haastatteluita itsestään. Yleensä debyyttisingle ei ole Spotifyn kärkipaikoilla heti julkaisupäivänään. Yleensä debyyttikeikka ei ole Tavastialla. Lukas Leon tietää tämän kaiken itse ja korostaa olevansa siitä hyvin kiitollinen ja onnellinen. Viidakkoon on syntynyt uusi kuningas!

    

Facebook

Spotify

Lukas Leonille lauteet lämmittelee rap-yhtye Sexgang!

    

Vuonna 2017 perustettu Sexgang on kolmesta nuoresta räppäristä, Apollosta, Yung Purpista ja Lil Princestä koostuva yhtye, joka on julkaissut useita biisejä YouTubessa ja yhtyeen tuotantoa voi kuunnella myös suoratoistopalveluissa. Tänä vuonna VHS -nimeä kantavan albumin julkaisseella yhtyeellä on tavoitteena tehdä sellaista musiikkia, mitä ei ole ennen kuultu ja räppäreillä onkin Spotifyssa yli 73 000 striimausta ja YouTube-videoilla tuhansia katselukertoja!

     

YouTube

Spotify

     

    

    
Lauantaina 8.9. Ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Liput ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

     

     

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!