Tulossa viikolla 37

10.9.2018
kattis

    

Mukavaa alkanutta syysviikkoa! Tällä viikolla perjantaina Tuiskulan tanssien kesätauko päättyy ja syksyn tanssikauden käyntiin polkaisee Pekkaniskan Pojat! Lauantaina upeaääninen laulajatähti Janna laittaa bileet pystyyn!

   

   


     
Pekkaniskan Pojat (tutummin PNP) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 2002. Orkesteri koostuu seitsemästä taitavasta muusikosta ja on palkittu vuosien varrella Vuoden Tanssittajatulokas- ja Vuoden Tanssittaja-palkinnoilla. Albumeja on valittu Kuukauden levyiksi. Tanssikansan suuresti rakastama PNP:n monipuolinen ohjelmisto, iloinen mieli ja uuttera keikkailu takaavat sen, että Suomea saa halkoa useasti ristiin rastiin. 

     
Pekkaniskan Pojat on:
Vikke Niska: basso
Matti-Sakari Niska: laulu
Pertsa Niska: haitari / vibrandoneon
Tase Niska: koskettimet / haitari / laulu
Henkka "armas" Niska: puhallinsoittimet / kitarat
Pasi Niska: rummut
Saku Niska: Perkussiot
      
     
KOTISIVUT

FACEBOOK

SPOTIFY
    
    
Perjantaina 14.9. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista!

     

       

       

Laulaja-lauluntekijä Janna on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suomalaisen pop-musiikin kärkikastissa. Jannan tunnistettava ja taidokas tulkinta sekä tarttuvat laulut ovat löytäneet tehokkaasti yleisönsä. Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi meni suoraan listaykköseksi ja ylitti kultaan oikeuttavan myyntimäärän nopealla tahdilla. Albumi toi Jannalle viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon. Helmikuussa 2018 Janna oli jälleen ehdolla Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi. 
     
Toista albumia, Spektriä, on valmisteltu huolella ja Janna on tehnyt paljon töitä oman musiikillisen tyylinsä syventämiseksi. Jannan kappaleista kuuluu oman elämän kokemus ja näkemys. Tulevan albumin kaikki tähän asti julkaistut singlet ovat ylittäneen myös kultarajan ja albumi on siis myynyt jo ennakkoon kultaa. Spektri ilmestyy 28.9.

    

    
KOTISIVUT

FACEBOOK

SPOTIFY
   
    
     
Lauantaina 15.9. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista!

     

     

     

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!