Tulossa viikolla 40

24.9.2018
kattis

      

Mukavaa alkanutta lokakuuta! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia ja viikonloppuna perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Aki Samuli & Fantasia ja lauantaina rokataan Maj Karman tahdissa!

      

     

Tuiskulan leffoissa viikolla 40 ohjelmistossa jatkaa seikkailukomedia Johnny English iskee jälleen sekä uutuutena tulee jännittävä fantasiaseikkailu Talo jossa kello tikittää.

Lisää tietoa näytöksistä ja aikatauluista Elokuvat -sivulta.

             

        

      

Aki Samuli. Suomalainen iskelmälaulaja sekä vuoden 2015 Tangokuningas, joka on kuninkuusvuoden jälkeen suunnannut vahvasti kohti omaa artistiuraansa.
        
Aki Samuli on määrätietoinen ja positiivinen artisti, joka haluaa tehdä uutta musiikkia koko sydämestään ja välittää tuota tunnetta eteenpäin kuulijoilleen. Rajojen rikkominen omalla persoonallisella tavalla on yksi Aki Samulin valttikorteista suomalaisessa musiikkimaailmassa. Monipuolisen artistin yksi unelmista on pyyhkiä genrerajoja tanssimusiikin, iskelmämusiikin ja popmusiikin väliltä. ¨Paikassa paikan tavalla¨ on yksi Aki Samulin motoista.
          
Neljästä pitkänlinjan ammattimuusikosta koostuva Fantasia orkesteri aloitti yhteistyön Aki Samulin kanssa maaliskuussa 2016.
       
Fantasia on:
Jouni Hannula / kapellimestari, basso, laulu
Simo Koho / koskettimet, laulu
Kimmo Tuupanen / rummut
Jani Luoma / kitara, laulu

       


         
Perjantaina 5.10. ovet aukeavat klo 20:00. Ilta alkaa levytansseilla ja orkesteri aloittaa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista!

           

        

        

Vuosia kestäneen tauon jälkeen vuonna 2016 komean paluun tehnyt Maj Karma on tullut takaisin kovempana kuin koskaan!
    
Maj Karma julkaisi 4.5.2018 seuraajan kahden vuoden takaiselle Peltisydän-albumilleen. 101 tapaa olla vapaa -nimeä kantava levy on yhtyeen ensimmäinen maineikkaaseen metalliin keskittyneen Sakara levy-yhtiön alaisuudessa. Levyltä on sen ilmestymiseen menneessä lohkaistu kaksi singleä, tammikuussa julkaistu räyhäkäs Lama lama lama ja loppukeväästä ilmestynyt, yhtyeen uran hitikkäimmäksi kappaleeksi kehuttu levyn nimikkoraita 101 tapaa olla vapaa.
      
”Tämä on Maj Karman paluulevy. Edellinen levy oli fyysinen paluu. Tämä on myös henkinen paluu. Paluu Maj Karman voimaan ja vimmaan. Kenties urani tärkein albumi.” -Herra Ylppö
       
Uuden albumin tiimoilta lähtee käyntiin myös aika retee rundi ja Tuiskulassa Maj Karma nähdään lauantaina 6.10.

             

            
Lauantaina 6.10. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista!

     

     

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!