Tulossa viikolla 41

5.10.2018
kattis

         

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia, perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Saija Tuupanen & eXmiehet ja lauantaina lavan valtaa Elastinen! Syksy alkaa jo olla niin pitkällä, että joulumarkkinatkin ovat pian ajankohtaiset...

     

     

      

Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa jatkaa jännittävä fantasiaseikkailu Talo jossa kello tikittää ja sunnuntaina ohjelmistoon saapuu uutuutena elämänkerrallinen draamaelokuva Ensimmäisenä kuussa. Lisää tietoa elokuvista ja näytöksien aikatauluista löytyy Elokuvat -sivulta.

     

     

        

Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Seinäjoen Tangomarkkinoilla hänet kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2003. Tuupovaaran oma tyttö Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan, upeista tulkinnoistaan ja aurinkoisesta olemuksestaan. Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla ja tehnyt joka vuosi myös joulukonsertteja. Hän on ollut mukana myös musikaalin maailmassa: kesällä 2012 hän esiintyi Suuressa Tangomusikaalissa Jyväskylässä Laajavuoren kesäteatterissa. Saija juhlii tänä vuonna 15. taiteilijajuhlavuottaan! 
      
eXmiehet on Saija Tuupasen taakse muodostunut iloinen ja ammattitaitoinen tanssiorkesteri, jonka ohjelmisto painottuu "vanhan ajan" tunnelmiin, tietenkin nykyiskelmien helmillä höystettynä. eXien keikoilla haitari soi vuoden 2000 Kultaisen harmonikan miesten ykkösen, Aki Metsälän sormien saattelemana.
       
eXmiehet on:
Aki Metsälä: koskettimet, haitari
Petri Hämäläinen: kitara
Samuli Mäkelä: rummut
Mika Pyhäjärvi: basso

                


       
      
Perjantaina 12.10. ovet aukeavat klo 20:00. Ilta alkaa levytansseilla ja orkesteri aloittaa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.
     
Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

    

       

Elastinen (Kimmo Laiho) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana. Elastinen kirjoitti ensimmäiset rap-lyriikkansa viidentoista vuoden iässä, isoveljeltään saamansa hiphop-kasetin innoittamana. Elastinen on pitkän linjan suomiräppäri, jonka tekemiset niin soolona kuin Fintelligensin parissa ovat vaikuttaneet vahvasti nykypäivän tekijöihin. 
      
Koko kansan suosikiksi Elastinen nousi keväällä 2012 The Voice of Finland -musiikkiohjelman tähtivalmentajana. 2016 MTV:llä nähtiin myös artistin oma ELASTINEN FEAT. - musiikki- ja viihdeohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Elastinen kohtasi yhden Suomen eturivin artisteista ja kohtaamisesta syntyi uusi kappale. Vuonna 2017 artisti keikkaili Profeetat-nimeä kantavalla kokoonpanolla, johon kuului kaksi kotimaisen rapin kovinta nimeä: Cheek ja Elastinen itse. 
       
Elastisen vuosi 2018 näyttää jälleen työntäyteiseltä. Hänet nähdään Nelosella Idols-tuomariston puheenjohtajana syksyllä ja keikkakalenteri on myös buukattu täyteen. Uutta albumia artisti valmistelee loppuvuodelle. Elastinen on suomenkielisen hiphopin pioneeri, joka on tehnyt pitkän uran kulttuurinsa eteen. Tänä vuonna juhlitaan Rähinä Recordsin 20-vuotista taivalta, eikä vauhti ole hidastumassa, päinvastoin!

           


          
         
Lauantaina 13.10. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.
     
Liput ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

        

     

   

PERJANTAINA 7.12. on Tuiskulan joulumarkkinoiden aika!

Myyntipaikkavaraukset 20.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

info@nightclubfox.fi

Pöytävuokra alk. 25€

     

Markkinapäivänä avaamme myyjille ovet klo 10:00, jolloin tavaraa voi ruveta tuomaan sisään. Emme varaa myyjille tiettyjä myyntipaikkoja, kaikki saavat valita paikkansa tulojärjestyksessä itse joko ison salin, yökerhon tai discosalin puolelta. Myyntipaikkaa on mahdollista pitää myös ulkona.

      
Mukaan tulee ottaa oma myyntipöytä. Hinta määräytyy pöydän koon mukaan, eli 2m tai alle kooltaan olevan pöydän paikkavuokra on 25€. Sitä suurempiin pöytiin tulee hintaa 12,50€/m, eli 3m mittainen pöytä 37,50€ jne. Paikkavuokrat maksetaan paikan päällä.

    

Markkinat ovat kävijöille avoinna klo 12-18, myyntipisteiden siivous ja purkaminen tapahtuu siis vasta markkinoiden päätyttyä.

   

   

          

           

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!