Tulossa viikolla 43

22.10.2018
kattis

   

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia, perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Kalle Jussila kera Quattro -orkesterin ja lauantaina rokataan kahden bändin voimin, kun lavalle nousevat Tuohimaa sekä Hullu Elämä!

   

               

     

Viikolla 43 arkena elokuvissa jatkaa jännittävä kauhuleffa Halloween ja sunnuntaina ohjelmistoon saapuu Markku Pölösen ohjaama Oma Maa. Lisää tietoa leffoista ja näytösten aikatauluista sekä lippujen varaus löytyy tuttuun tapaan Elokuvat -sivulta.

    

     

       

Suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2013 Tangomarkkinoilta ponnistanut, 18-vuotiaasta asti esiintynyt Kalle Jussila on luonut jo pitkän uran laulajana ja esiintyjänä. Tämä komeaääninen tango- ja iskelmälaulaja sekä lauluntekijä haluaa uudistaa ja viedä eteenpäin suomalaista tanssimusiikkia luomalla uutta, levyttämällä sekä keikkaillen. Kalle Jussila on julkaissut neljä albumia: Joulun Rauhaa (2012), Iskelmälaulaja (2013), Tangolaulaja (2014) ja Onnellinen Mies (2016). 2018 Kalle Jussilan uutuussingle "Enkelini" julkaistiin radiohin ja tämä artistin omaa sanoitus- ja sävellystuotantoa oleva kappale on kuunneltavissa myös sekä Spotifysta että YouTubessa. 

Kalle Jussilan säestäjänä toimii ammattitaitoinen Quattro. Orkesterin vahvuuksia ovat lauluvoima, puhaltimet ja hanuri sekä tanssijoita ajatellen ohjelmiston monipuolisuus.

            

Quattro on:

Hanuri, koskettimet ja laulu: Aleksi Heinonen
Kitara, huilu, saksofoni ja laulu: Vesa Hyrskykari
Basso ja laulu: Kalle Erkkilä
Rummut: Jukka Mäkitalo

      
      


     
     
    
Perjantaina 26.10. ovet aukeavat klo 20:00. Lippu 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discoon ja karaokepubiin koko illan pelkän palvelurahan hinnalla.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

     

      

Tuohimaa on suomenkielistä ja tummasävytteistä rock-musiikkia soittava yhtye Oulusta. Tuohimaa-yhtyeen muodostavat kolme pitkänlinjan muusikkoa: laulaja-kitaristi Lauri Tuohimaa (mm. Embraze, Maple Cross, Charon, For My Pain), basisti Olli-Pekka Karvonen (mm. Embraze, Maple Cross, Perfect Chaos) ja rumpali Antti Liimatainen (Oulu-skenen nimihahmo, useita eri kokoonpanoja, ensimmäiset keikat jo 80-luvun lopulla).

Ensimmäinen pitkäsoitto Lähellä Totuutta julkaistiin syksyllä 2015. Suurin osa albumin kappaleista syntyi yhteistyössä näyttelijä ja sanoittaja Miia Nuutilan kanssa.   

Alkuvuodesta 2018 julkaistiin yhtyeen toinen albumi nimeltään Uuden alun edessä. Uusimmalla levyllään Tuohimaa on kääntänyt rokimman vaihteen silmään. Levyltä on lohkaistu levyn nimikkokappaleen lisäksi singlet Seinät ja Jos en sua koskaan. Elokuussa 2018 julkaistiin yhtyeen tuorein single, alunperin Mikko Alatalon tunnetuksi tekemä "Kiiminkijoki", joka on saanut myös mukavasti radiosoittoa. Tuohimaa tunnetaan energisenä ja hyväntuulisena live-yhtyeenä.

      

     

      

   

      

Tuohimaalle lauteita lämmittelee Hullu Elämä, joka on on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Alun perin vain yhtä keikkaa varten Ylivieskassa perustettu bändi on vuosien saatossa kasvanut energisen ja ennalta-arvaamattoman lavashown tarjoavaksi live-esiintyjäksi, joka keikkailee ympäri Suomea. 

Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa Just Tässä, Juuri Nyt keväällä 2015. Albumin äänityksestä ja miksauksesta vastasi Sonata Arctican basisti Pasi Kauppinen. Debyyttilevyn jälkeen yhtye on julkaissut singlet Hullua Elämää, Tervetuloa Ansaan ja Maailma Älä Unohda sekä Jäisellä Kaiteella, joka esittelee bändin herkempää puolta. Jäisellä Kaiteella nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listalle ja sitä on striimattu Spotifyssa yli 40 000 kertaa. Huhtikuussa 2018 yhtye julkaisi uuden singlen, joka kantaa lyhyesti ja ytimekkäästi nimeä Himo. Kappale esittelee bändin räiskyvämpää puolta ja poikkeaa yhtyeen aiemmasta tuotannosta etenkin sanoituksiltaan.

Bändin rouheiden kitaroiden ja vakuuttavan naisäänen värittämät biisit kertovat tarinoita elävästä elämästä ja sen hulluudesta niin hyvässä kuin pahassa. Nykyisessä maailmantilanteessa Hullu Elämä onkin ajankohtaisempi kuin koskaan!
   

    
Hullu Elämä on:
Sofia Voltti – laulu, koskettimet
Herkko Ruuska – kitara, koskettimet, taustalaulu
Joose Heinonen – kitara
Teemu Isosalo – basso
Juho Siniluoto – rummut, taustalaulu

      


          
        
Lauantaina 27.10. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. HOX! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kellot siirretään talviaikaan, joten iltaan saadaan tunti ylimääräistä aikaa juhlimiseen.

Liput ennakkoon paikan päältä tai Lippupalvelu Ticketmasterista:

          

        

Isänpäiväkin lähestyy kovaa kyytiä ja siihen liittyen onkin sosiaalisessa mediassa käynnissä Francine -lippukilpailu sekä Facebookissa että Instagramissa, osallistumisaikaa on keskiviikkoon 7.11. klo 12 saakka.

      

         

        

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!