Tulossa viikolla 45

5.11.2018
kattis

            

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla katsellaan elokuvia arkena ja sunnuntaina. Perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Pekkaniskan Pojat ja isänpäivän aattona lauantaina rokataan Francinen tahdissa! Francinen keikalle on vielä pari päivää käynnissä isänpäivän lippukilpailu sekä Facebookissa että Instagramissa, joten kipin kapin osallistumaan!

     

     

      

Viikolla 45 elokuvissa jatkaa arkena Bohemian Rhapsody, kunnianosoitus Freddie Mercurylle ja Queen -yhtyeelle. Sunnuntaina ohjelmistoon saapuu joulua vihaava äkäpussi The Grinch (suomeksi puhuttu versio). Lisää tietoa elokuvista ja näytösten aikatauluista Elokuvat -sivulta.

      

      

       

Pekkaniskan Pojat (tutummin PNP) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 2002. Orkesteri koostuu seitsemästä taitavasta muusikosta ja on palkittu vuosien varrella Vuoden Tanssittajatulokas- ja Vuoden Tanssittaja-palkinnoilla. Albumeja on valittu Kuukauden levyiksi. Tanssikansan suuresti rakastama PNP:n monipuolinen ohjelmisto, iloinen mieli ja uuttera keikkailu takaavat sen, että Suomea saa halkoa useasti ristiin rastiin. 
     
Pekkaniskan Pojat on:
Vikke Niska: basso
Matti-Sakari Niska: laulu
Pertsa Niska: haitari / vibrandoneon
Tase Niska: koskettimet / haitari / laulu
Henkka "armas" Niska: puhallinsoittimet / kitarat
Pasi Niska: rummut
Saku Niska: Perkussiot
     
        


     
      
Perjantaina 9.11. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.
       
Liput ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

      

        

Lahtelainen Francine perustettiin jo vuonna 1987. Nykyisin triona toimiva bändi nimittää musiikkiaan simppelisti rock’n’rolliksi, mutta pitkän matkan varrella orkesteria on määritelty lukuisilla termeillä: 90-luvun rockabilly, punkbilly, hardbilly sekä powerbilly.
      
Francine on tehnyt uransa aikana useita pitkäsoittoja. Julkaisevina tahoina ovat toimineet My Way, Poko Rekords, Bluelight Records ja nykyään Sound Of Finlandin Fanfaari-levymerkki. Francinen ensimmäiset 10 vuotta on koottu Francinest-kokoelmalle (1997). Vuoden 2007 alussa oli yhtyeen toisen välitilinpäätöksen vuoro ja The Story Of Francine -kokoelma keräsi yksiin kansiin 22 biisiä vuosilta 1998-2007.
       
Francinen vauhti ei ole yli parinkymmenen vuoden aikana hyytynyt, vaan yhtye kuuluukin Suomen energisimpiin ja ahkerimpiin livebändeihin. Keväällä 2014 bändi kiersi ahkerasti Suomea, ja kesäkuussa bändi esiintyi Kalifornian auringon alla Ink’n’Iron-festivaaleilla Long Beachissa. Francine sai kunnian esiintyä maailmankuulun rokkitapahtuman päälavalla! Unohtumaton keikkareissu poiki myös uuden videon, Second time around, jonka voit tsekata alta. Myös vuonna 2015 yhtye keikkaili ahkerasti ympäri Suomen.
        
Keväällä 2016 Francine lähti kuuden keikan Easter Bunny Bop Tour 2016 -erikoiskiertueelle, ja loppuvuonna yhtye keikkaili tavanomaista säästeliäämmin. Syynä tähän oli uuden materiaalin työstäminen seuraavaa albumia varten, joka ilmestyi keväällä 2018. Nyt yhtye on kiertueella juhlistamassa uutta levyään ja 30-vuotista taivaltaan Suomen Rock-kartalla.

       


        
       
Tuiskulassa Francine nähdään isänpäivän aattona, lauantaina 10.11. Ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.
        
Liput ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

      

      

Vielä ehtii myös ilmoittautua mukaan joulumarkkinoille! Ilmoittautumisohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

      

        

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!