Tulossa viikolla 46

12.11.2018
kattis

     

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa seuraavaa: leffoissa jatkaa The Grinch, viikonlopun avaa Tanssikoulu Wanhan Maestron tanssikurssi, jonka jälkeen perjantaitansseja tähdittää Sinitaivas ja lauantaina lavalla nähdään kotimaisen industrial metalin kimaltelevin soihdunkantaja Turmion Kätilöt!

      

     

    

Viikolla 46 elokuvissa tiistaina, torstaina ja sunnuntaina elokuvissa nähdään The Grinch. Leffa on suomeksi puhuttu, vauhdikas ja lämminhenkinen seikkailu, jossa Grinch aikoo varastaa joulun. Elokuvan alussa nähdään iki-ihanien Kätyreiden tähdittämä lyhytelokuva "Keltainen on uusi musta". Sunnuntain näytöksen jälkeen elokuvat jäävät pikku tauolle ja näytökset jatkuvat taas seuraavana viikonloppuna uusin elokuvin. Lisää tietoa Elokuvat -sivulta.

     

    

         

Sinitaivas on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä. Yhtye kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi. Bändi on tuttu näky keikkapaikoilla ympäri Suomen. Sinitaivas on tehnyt parhaimmillaan 200 esiintymistä vuodessa. Sinitaivas on yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista.

     
Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla. Illan aikana lavalla nähdään melkoinen määrä soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin monipuolista ja tuoretta soundimaailmaa, jota nykyisellään voidaan kuulla niin tanssilavoilla ja ravintoloissa kuin laivoilla.

      
Sinitaivas on:
Juha-Matti Ahola - Rummut, laulu
Jukka Lehtimäki - Koskettimet, haitari, laulu
Jarno Pasma - Basso, laulu
Elias Marjomäki - Kitarat, laulu
Jyri Laitila - Puupuhaltimet, perkussiot
Tommi Jalo - Vaskipuhaltimet, perkussiot

           

             

Perjantaina 16.11. Tanssikoulu Wanha Maestro järjestää ennen tansseja klo 18.00-19.30 Wanhan tangon kurssin, kurssin hinta 12€.

Illan Sinitaivas -tansseihin ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

     
Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista (tanssikurssille lippu vain paikan päältä):

        

    

      

Turmion Kätilöt on tehnyt paluun! Viime syksynä Turmion Kätilöissä tultiin siihen tulokseen että 14 vuotta toisilleen sekä yleisölle vittuilua on aivan tarpeeksi”, yhtye kirjoitti Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa. ”Yhtye oli ajautunut siihen tilanteeseen että nyt olisi oikea aika alkaa tutustumaan paremmin vaimoihinsa ja perheisiinsä. Disko ei sovi aikuisille miehille ja yhtye alkoi olla jo hyvä esimerkki tästä. Näin ollen vuoden lopussa laitettiin pillit naulaan ja sovittiin että ne pysyvät siellä. Ainakin toistaiseksi.”
    
Kuitenkin pääsi tapahtumaan niin että yhtyeen kahdeksas diskoalbumi, Universal Satan, alkoi kuin varkain syntymään ja sen ensimmäinen single, Sikiö, musiikkivideoineen julkaistiin keväällä 2018. Albumilta lohkaistiin vielä toinenkin single, Faster Than God ja se on yllättäen englanninkielinen, videon kera 17.8. Kauppojen hyllyihin albumi ilmestyi 14.9.2018 ja se meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi viikolla 38/2018. syyskuussa käynnistyi Universal Tour 2018-2019.
       
Turmion Kätilöt on kotoisin Kuopiosta ja bändin 2003 alkaneen uran alusta asti he ovat panostaneet live-esiintymisiin ja esitysten laatuun. Industrial-metallia soittava bändi onkin tunnettu energisistä esiintymisistään, missä mitä vain voi tapahtua. Rivous ja sadomasokismi sisältyvät tavallisesti Turmion kätilöiden teksteihin, mutta teemana ovat myös usein kantaaottavat näkemykset ihmiskunnasta. Bändi koostuu erittäin kokeneista muusikoista, jotka haluavat tarjota yleisölle korkeatasoisen elämyksen joka ilta.

           

       

Lauantaina 17.11. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. 

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

            

     

      

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan joulumarkkinoille! Lue ilmoittautumisohjeet ja lisää tietoa TÄÄLTÄ!

       

      

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!