Tulossa viikolla 47

19.11.2018
kattis

   

Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Ensi viikonloppuna perjantaina syksyn tanssikauden päätöstansseissa väkeä viihdyttää hurmaava Hurma ja lauantaita vietetään discon ja karaoken merkeissä. Uudet leffat saapuvat ohjelmistoon viikonloppuna ja nyt alkaa olla käsillä viimeiset hetket ilmoittautua Tuiskulan Joulumarkkinoille.

      

      

       

Hurma aloitti keikkailun varsinaisesti vuonna 2010 ja on siitä lähtien hurmannut ympäri Suomea musiikin ystäviä! Voitto Viihdyttäjä 2011 -kisassa toi Hurman koko kansan tuntemaksi housebandiksi Kesäillan valssi – ohjelmassa. Hurma on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi 2011 ja Vuoden tanssittajaksi 2012 ja huima suosio jatkuu edelleen. Siitä kertoo täpötäysi keikkakalenteri. Hurman keikkatahti on yksi Suomen kovimmista, yli 150 keikan vuosivauhtia!

        

Uusimpia julkaisuja: Lupaan sulle -single julkaistiin edesmenneen Hurman rumpali Joni Sorsan muistolle (2016). Singlejulkaistusta On toinen parhaissaan (2017) julkaistiin myös musiikkivideo. Kesäksi 2017 julkaistiin kappale Viattomat ja syksyllä 2018 Sinulle ainoa.

         
Hurma on:
Jarno Ollikainen - Laulu, basso
Harri Arvila - Haitari, accordina, perc, laulu
Aleksi Autere - Kitara, laulu
Henri Lehikoinen - Rummut
Harri Hautaniemi - Koskettimet

         

          

Perjantaina 23.11. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

          

TANSSIT JÄÄVÄT JOULUTAUOLLE JA JATKUVAT TAAS TAMMIKUUSSA 2019.

          

         

         

Lauantaina 24.11. ovet aukeavat klo 22:00 ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä! Sisäänpääsy 3€. K18.

       

       

         

Lauantaina ja sunnuntaina katsellaan elokuvia. Ohjelmistoon saapuvat myös perheen pienimmille sopiva Viiru ja Pesonen: Viiru muuttaa sekä Creed II, jatko-osa Creedin tarinalle, joka ammentaa kaukaa Rocky-saagan historiasta. Lisää tietoa Elokuvat -sivulta.

      

PERJANTAINA 7.12. on Tuiskulan joulumarkkinoiden aika ja nyt alkaa olla viimeiset hetket ilmoittautua mukaan joulumarkkinoille myyjäksi. 

Myyntipaikkavaraukset 20.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

info@nightclubfox.fi

tai viestillä numeroon: 

045 642 7570

           

Markkinapäivänä avaamme myyjille ovet klo 10:00, jolloin tavaraa voi ruveta tuomaan sisään. Emme varaa myyjille tiettyjä myyntipaikkoja, kaikki saavat valita paikkansa tulojärjestyksessä itse joko ison salin, yökerhon tai discosalin puolelta. Myyntipaikkaa on mahdollista pitää myös ulkona.

Mukaan tulee ottaa oma myyntipöytä. Hinta määräytyy pöydän koon mukaan, eli 2m tai alle kooltaan olevan pöydän paikkavuokra on 25€. Sitä suurempiin pöytiin tulee hintaa 12,50€/m, eli 3m mittainen pöytä 37,50€ jne. Paikkavuokrat maksetaan paikan päällä.

Markkinat ovat kävijöille avoinna klo 12-18, myyntipisteiden siivous ja purkaminen tapahtuu siis vasta markkinoiden päätyttyä.

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!