Tulossa viikolla 48

26.11.2018
kattis

     

Kuukauden viimeistä viikkoa viedään! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, marraskuun päättää perjantaina komeasti Amorphis, jolle lauteet lämmittelee Wheel ja lauantaina joulukuun polkaisee käyntiin Kake Randelin & Company!

     

     

     

Viikolla 48 elokuvissa jatkavat myös perheen pienimmille sopiva Viiru ja Pesonen: Viiru muuttaa sekä Rocky-saagaa jatkava urheiludraama Creed II. Sunnuntaina ohjelmistoon saapuu uutuutena Swingers, kotimainen komedia Luokkakokous -elokuvien tuottajalta. Lisää tietoa leffoista ja näytösten aikatauluista Elokuvat -sivulta.

   

    

         

Vuonna 1990 perustettu Amorphis on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä ja merkittävimmistä vientipioneereista. Yhtye on myynyt satoja tuhansia levyjä ja tehnyt mittavia ulkomaankiertueita jo kauan ennen kuin suomalainen metallimusiikki löi itsensä läpi isommassa mittakaavassa. Suomessa yhtye on saavuttanut seitsemän kultalevyä, vastaanottanut Vuoden metallialbumin Emman sekä esiintynyt lukuisille loppuunmyydyille saleille. Amorphis on parhaillaan uusimman Queen of Time -levynsä nimikkokiertueella.

        

Amorphis on:

Tomi Joutsen – laulu

Esa Holopainen – soolokitara 

Tomi Koivusaari – kitara, laulu

Olli-Pekka Laine – basso

Santeri Kallio – kosketinsoittimet

Jan Rechberger – rummut

         

         

         

         

Amorphikselle lauteet Tuiskulassa lämmittelee kovista tekijöistä koostuva progressiivista rockia ja metallia soittava brittiläis-suomalainen Wheel!

        

Wheel on:

James Lascelles – laulu, kitara

Roni Seppänen – kitara

Mikko Määttä – basso

Santeri Saksala – rummut

           

Please (Official Music Video) 

          

Perjantaina 30.11. Ovet aukeavat klo 22, show n. klo 24.

Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

     

        

Kake Randelin on koko kansan tuntema suomalainen iskelmälaulaja ja tunteiden tulkki. Hän osallistui vuonna 1979 Syksyn sävel -kilpailuun kappaleella En unta saa. Kappale karsiutui kilpailusta, mutta se esitettiin ohjelmassa Syksyn Sävelen Karsitut. Finnlevy -tuottaja Timo Lindström näki ohjelman ja päätti kiinnittää Kaken levy-yhtiön artisteihin. Loppuvuodesta 1979 ilmestyi single, joka sisälsi kappaleet En unta saa ja Kirje kotiin. Singlen kappaleista Kirje kotiin nousi hitiksi. Hänen neljä ensimmäistä albumiaan myivät kultaa (yli 25000 kpl), joista Huoleton ja Kop Kop Kop -albumit myivät yli 50000 kpl, saavuttaen platinamyyntirajan. Vuonna 1983 Randelin sai kappaleestaan Avaa Hakas Emma-patsaan (Vuoden iskelmä).
        
2000-luvulla työ musiikin parissa on jatkunut säännöllisenä, keikkailuna ja eri levytyksinä. Vuonna 2002 julkaistiin Hitit -albumi, joka sisältää Kaken 1980-luvun suosituimpia kappaleita, uudelleen levytettynä. Uuteen suosioon ovat nousseet kappaleet Nasta pimu ja Tilipäivä koittaa. Vuonna 2008 Kake aloitti uudelleen yhteistyön tuottaja Esa Niemisen kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena ovat syntyneet CD-singlet En saa mä sinua ja Silitä ja paijaa. Keväällä 2012 Kake julkaisi Sony Musicin kanssa uutta musiikkia. Vuoden 2013 lokakuussa järjestetyssä Syksyn Sävel -kilpailussa Randelin sijoittui Suvi Teräsniskan ja Neljänsuoran jälkeen kolmanneksi kappaleellaan Suomalainen Sisu. Samaa nimeä kantava albumi julkaistiin maaliskuussa 2014. Keikkamarkkinoilla Kaken kysyntä on retro-buumin myötä kovempi kuin koskaan ja myös nuoriso on löytänyt Kaken!

      


            
        
Lauantaina 1.12. ovet aukeavat klo 22, showtime n. klo 24.

Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. 

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

        

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!