Tulossa viikolla 49

3.12.2018
kattis

       

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia. Perjantaina päivällä joulumarkkinat ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Lauantaina Etelä-Karjalasta kajahtaa, kun Stam1nan HALOO LEMI! 2018 -kiertue rantautuu Tuiskulaan!

    

     

          

Viikolla 49 elokuvissa jatkaa Swingers, kotimainen räväkkä kriisikomedia Luokkakokous -elokuvien tuottajalta. Uutuutena ohjelmistoon saapuu henkeäsalpaava toimintaseikkailu Robin Hood. Lisää tietoa tuttuun tapaan Elokuvat -sivulta.

        

         

  Itsenäisyyspäivänä, torstaina 6.12. olemme poikkeuksellisesti avoinna klo 15-20. 

              

              

Perjantaina 7.12. on Tuiskulan joulumarkkinoiden aika! Myyjiä on ilmoittautunut mukavasti paikalle ja markkinat ovat kävijöille avoinna klo 12-18. Vapaa pääsy!

        

          

            

Stam1na HALOO LEMI! 2018 -kiertueella!
            
Mutta mitä tarkoittaa Stam1na ja miksi nimessä on i:n sijaan ykkönen? Tähän kysymykseen on yhtye saanut vastata kyllästymiseen saakka, joten kerrataanpa: stamina tarkoittaa sisukkuutta sekä kestävyyttä, ja se kuvastaa yhtyeen asennetta. Ykkönen on nimessä korostamassa bändin parhautta ja erottamassa sen muista samannimisistä. 

Musiikissaan progea ja thrashia energisellä raivolla yhdistelevä bändi on perustettu jo 22 vuotta sitten. Vuonna 2005 julkaistu debyyttialbumi esitteli itsensä valmiiksi huippukuntoon treenanneen bändin, joka ei ole vuosien saatossa tinkinyt tippaakaan laadustaan eikä suomen kieli ole ollut este bändin kansainväliselle rynnäkölle.

Stam1na käsittelee musiikissaan ongelmia ihmissuhteista ilmastonmuutokseen, joskin viesti tulee omintakeisen transistorin kautta, ripauksella velmuilua piilotettuna sanoituksiin. 
                  
Stam1nan Lehmon SF Studioilla valmistunut kahdeksas studioalbumi on nimeltään Taival ja se julkaistiin 12. lokakuuta. Levyn on tuottanut Janne Joutsenniemi ja miksauksesta vastaa Jens Bogren. Levyn ensimmäinen single Elämänlanka julkaistiin toukokuussa. Yhtye julkaisi samalla syksyn kiertuepäivänsä. Haloo Lemi 2018 -kiertue starttasi 5. lokakuuta Jyväskylän Lutakosta ja päättyy 15. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubille.
              
Bändin nimi on itseänsä toteuttava ennustus, sillä lemiläinen Stam1na on väsymätön ja voittamaton livebändi, jonka keikalla kukaan ei seiso paikoillaan, tsekkaa jos et usko!

        

         
                      
Lauantaina 8.12. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. 

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!