Tulossa viikolla 50

10.12.2018
kattis

        

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Neon 2:n kesän paluukeikat saivat niin mahtavan vastaanoton, että bändi päätti jatkaa keikkailua ja uusien biisien tekoa ja ‪lauantaina kovassa vedossa oleva yhtye nähdään Tuiskulan lavalla! Samana iltana vietetään myös jo perinteeksi muodostuneita pikkutuhmia pikkujouluja...

      

      

      

Viikolla 50 elokuvissa nähdään tiistaina viimeistä kertaa räväkkä kotimainen komedia Swingers ja perjantaina uutuutena ohjelmistoon saapuu jännittävä toimintaa, seikkailua, fantasiaa ja sci-fiä yhdistelevä Mortal Engines. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulla.

              

          

90-luvun puolivälissä lähes jokaisen suomalaisen teinitytön seinää koristi juliste, jossa seisoskelivat kaksi pitkätukkaista nuorta herraa ja alla luki teksti Neon 2. Yhtye lopetti virallisesti vuonna 1997, mutta nyt pari vuosikymmentä myöhemmin Neon 2 on täällä jälleen! 

Polku, Kemiaa, Ei yksinäinen unta saa ja Tässä talossa ovat kappaleita, joiden sanat osataan ulkoa vaikka takaperin, mutta Jussi Rainio ja Rami Alanko eivät liidä pelkästään vanhan materiaalinsa nosteessa, sillä Neon 2 on julkaissut uuttakin musiikkia paluunsa kunniaksi!
        

        

              


             
Joulukin lähestyy jo todella nopeaa vauhtia ja Tuiskulassa sitä juhlistetaan pikkutuhmien pikkujoulujen merkeissä! On jälleen aika jättää ahdasmielisyys narikkaan ja vaihtaa pikkutuhma vaihde päälle! Ohjelmassa eroottisten tanssiesitysten lisäksi kilpailuja, tarvikemyyntiä ja muuta mukavaa... ;)
            
                
Lauantaina 15.12. ovet aukeavat klo 22. Neon 2 esiintyy n. klo 24 ja illan mittaan on pikkutuhmaa ohjelmaa.

Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!