Tulossa viikolla 1

2.1.2019
kattis

    

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019! Tuiskulan kevään tanssikausi starttaa perjantaina ja väkeä viihdyttämään saapuvat Johanna Pakonen & Onnenkerjäläiset! Lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Sekä arkena että viikonloppuna ohjelmassa on myös elokuvia. Jokavuotiseen tapaan joulun jälkeinen aika kuluu lähes kaikilla artisteilla ansaitun loman merkeissä, joten meilläkin on alkuvuodesta ymmärrettävästä syystä keikkojen osalta hieman normaalia hiljaisempaa. MUTTA silti täysin ilman ei tarvitse sentään olla...

     

     

Elokuvissa jatkavat Juice sekä Onneli, Anneli ja nukutuskello. Uutuutena ohjelmistoon tulee koko perheen luontoelokuva, Ailo - pienen poron suuri seikkailu. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

         

      

Oululainen Johanna Pakonen on tullut suurelle yleisölle tutuksi niin lukuisten keikkojen kuin konserttienkin kautta ja hänet muistetaan hyvin Tangokuningattarena (2002). Johannalla on laajalti kokemusta musiikin ja viihdemaailman kuvioista – hän on esiintynyt mm. Danny Showssa (1997-1999), ollut mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa (2006), juontanut Seinäjoen Tangomarkkinat yhdessä Mikko ”Peltsi” Peltolan kanssa (2009), toiminut juontajana Radio Pookissa ja nähty Rauman Kaupunginteatterin lavalla Villit Vuodet -musiikkinäytelmässä (tarina sanoittajalegenda Vexi Salmen elämästä). Monet Johannan laulut ovat radiosta tuttuja hittejä kuten Anna yksi yö, Niin kiire rakkauteen, Kosketus jää, Simsalabim, Jälkeen kaiken suuren… Laulamisen ohella Johanna toimii myös tanssinopettajana.
       
Johannan säestäjänä toimii rempseän iloisella ilmeellä keikkaileva Onnenkerjäläiset. Orkesteri viihdyttää monipuolisella ohjelmistolla vanhoista tanssisävelmistä aina tämän päivän iskelmiin.
       
Onnenkerjäläiset on:
Tuomas "Tume" Kaikkonen - laulu & koskettimet & haitari
Jani Leskinen - rummut
Arto Salakka - kitara & laulu
Sami Huhtamella - basso & laulu
    
    
Perjantaina 4.1. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

    

Vuoden 2019 ensimmäisinä kuukausina Tuiskulan lavalla nähdään...

       

11.1. Henkka & Kulkurit -  nykypäivän iskusävelmiä sekä ikivihreitä klassikoita, tunnelmaa ja monipuolisia tanssilajeja.

12.1. Matchbox & Brandy Rockers - brittilegenda ja timantinkova kotimainen tarjoilevat vanhaa rock´n´rollia ja mahotonta menoa.

25.1. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva - karismaa ja tyylikkyyttä, taattua tanssimusiikkia perinteitä kunnioittavin kappalein, moderneilla sovituksilla. 

26.1. SANNI -  yleisöä villitsevä, yksi Suomen suurimmista, omaperäisimmistä ja rohkeimmista poptähdistä.

1.2. Suvi Karjula & In the Mood - viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista rytmimusiikkia energisesti, muuntautumiskykyisesti ja omaleimaisesti esitettynä.

2.2. Movetron -  elektronista tanssimusaa ja lukuisia hittejä 90-luvun puolivälistä aina tähän päivään energisellä otteella.

15.2. Taikakuu - tanssikansan sydämiin itsensä vahvasti kiinnittänyt Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmista orkestereista. 

22.2. Hurma - jo vuodesta 2010 saakka hurmannut musiikin ystäviä ympäri maata omaperäisellä hurmaavalla tanssimusiikillaan.

       

...ja artistien lomakauden jälkeen vauhti kovenee! Tulossa mm. Ville Valo & Agents, Pauli Hanhiniemen Retkue, Beast in Black, J. Karjalainen sekä monia muita!

      

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!