Tulossa viikolla 2

7.1.2019
kattis

     

Viikolla 2 Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia, tanssia ja rokkia! Perjantaina väkeä viihdyttämässä ensimmäistä kertaa Tuiskulassa esiintyvä, monipuolisesta tanssiohjelmistostaan tunnettu Henkka & Kulkurit! Lauantaina legendaarinen rockabilly-yhtye Matchbox saapuu Briteistä Tuiskulaan ja illan avaa timantinkova kotimainen Brandy Rockers, eli luvassa on vanhaa rock´n´rollia ja mahotonta menoa!

     

   

      

Leffaohjelmistossa arkena jatkaa luontoelokuva Ailo - pienen poron suuri seikkailu ja sunnuntaina uutuutena saapuu Clint Eastwoodin ohjaama ja tähdittämä The Mule. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

      

      

      

Henkka & Kulkurit on tanssittanut iskelmätaivaalla jo vuodesta 2002. Tunnelmaa ja legendaarisia tanssibiisejä mahtuu näiden kulkureiden keikoille lukematon määrä. Tinkimätön asenne on muovannut tästä viisimiehisestä orkesterista tunnelmanluojan vailla vertaa ja yhtyettä on kiitelty tanssilajjien moninaisuudesta. Keikkasetissä kuullaan nykypäivän iskusävelmiä, sekä ikivihreitä klassikoita sulassa sovussa. Mukaan on viime vuosina napattu aimo annos mukavaa ”rillumareita”, joka tarttuu estradilta yleisöön.
      
Vuonna 2007 on julkaistu ensimmäinen bändin albumi, joka kantaa ylpeästi bändin oma nimeä: Henkka & Kulkurit. Sen jälkeen on ilmestynyt useampi single: Älä tuu enää yöksi, Et halua tietää, Sinä sinussa. Levytykset ovat päätyneet useasti radioiden soittolistoille. Tuorein kappale on Hän tahtoi tanssii (2018), josta julkaistiin myös musiikkivideo. Ja mikä parasta: uusi albumi on valmistumassa.
       
     
Henkka & Kulkurit on:
Henkka Potkonen – laulu
JP Alanen – kitara, laulu
Toni Salminen – rummut
Marko Eskola – laulu, basso
Joona Kukkola – koskettimet, laulu
     
      
Perjantaina 11.1. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

    


     

Matchbox on harvoja 1970-luvun rockabilly-bändejä, joka keikkailee edelleen alkuperäisellä kokoonpanolla, ja jonka suurimpia hittejä olivat muun muassa "When You Ask About Love", "Midnight Dynamos" sekä unohtamatta heidän miljoonan myyntiin ylittänyttä klassikkoa "Rockabilly Rebel".
        
Yhtye perustettiin alunperin vuonna 1971 kokoonpanolla, johon kuuluivat Steve Bloomfield ja Fred Poke. Graham Fenton liittyi miehistöön vuonna 1977 The Hellraisers -yhtyeestä, mutta vasta hieman myöhemmin, kun mukaan tulivat Jimmy Redhead ja Gordon Scott The Cruisers-yhtyeestä, syntyi yhä tänäkin päivänä tunnettu kokoonpano. Koko tämän ajan yhtye on pysynyt aina uskollisena musiikillisille juurilleen.

      


       
1970-luvun lopulla kaksi Jännevirran teddypoikaa ja yksi Harjamäen hippi päättivät järjestää jammailujuttunsa Elvis-bändiksi.Siitä muotoutui vähitellen Brandy Rockers, joka on tällä hetkellä yksi arvostetuimmista kotimaisista rockabillybändeistä.
     
      

Lauantaina 12.1. ovet aukeavat klo 21 ja show alkaa klo 23. Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Liput ennakkoon paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!