Tuiskulassa on 85-paikkainen mukavin istuimin ja korkeatasoisin äänen- ja kuvantoistolaittein varustettu elokuvateatteri. 

Liput maksetaan grillin tiskillä ja myös elokuviin kulku tapahtuu tätä kautta. Elokuvien aikana myytävänä popcornia ym. elokuvaherkkuja, ruokaa ja virvokkeita sekä lisäksi A-oikeudet. Elokuviin tullessa on mahdollista tilata ruoka niin, että se on valmiina näytöksen päättyessä.

Lippuja voi ostaa paikan päältä tai varata etukäteen täältä. 

VARATUT LIPUT TULEE LUNASTAA PUOLI TUNTIA ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA, MUUTEN NE VAPAUTUVAT UUDELLEEN MYYNTIIN!

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

   

  

OHJELMISTOSSA NYT / TULEVAT NÄYTÖKSET     

           

MORTAL ENGINES (LIPPU 12€)

 • PE 14.12. klo 20
 • SU 16.12. klo 17
 • KE 19.12. klo 19
 • TO 20.12. klo 19

AQUAMAN (LIPPU 12€)

 • PE 21.12. klo 20
 • LA 22.12. klo 20
 • TO 27.12. klo 16:45
 • PE 28.12. klo 16:45

JUICE (LIPPU 12€)

 • KE 26.12. klo 14:30
 • KE 26.12. klo 20
 • TO 27.12. klo 14:30
 • TO 27.12. klo 20
 • PE 28.12. klo 14:30
 • PE 28.12. klo 20
 • SU 30.12. klo 15
 • SU 30.12. klo 18

ONNELI, ANNELI JA NUKUTUSKELLO (LIPPU 12€)

 • KE 26.12. klo 17
 • MA 31.12. klo 16
 • TI 1.1. klo 17
 • TO 3.1. klo 19

               

                               

Ihmiskunta on joutunut sopeutumaan uudenlaiseen elämään luonnonkatastrofin tuhottua sivilisaatiomme satoja vuosia sitten. Suunnattomat liikkuvat kaupungit vaeltavat ympäri maapalloa ja saalistavat säälimättömästi toisiaan.

Tom Natsworthy asuu liikkuvista kaupungeista suurimpiin kuuluvan Lontoon alimmissa kerroksissa. Kohdatessaan vihollisia pakenevan Hester Shaw'n, hän tempautuu mukaan seikkailuun ja joutuu taistelemaan henkensä edestä. Kahden täysin erilaisen ihmisen täytyy yhdistää voimansa ja heidän kohtalonaan on muuttaa historian kulkua.

Mortal Engines on jännittävä, eeppinen seikkailuelokuva, jonka ohjaa Oscar®-palkittu, King Kong -elokuvan huimista efekteistä vastannut Christian Rivers. Tekijöissä mukana ovat myös Hobitti- ja Taru sormusten herrasta -trilogioiden tekijät Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens, jotka ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen. Universalin ja MRC:n elokuva pohjautuu Philip Reeven palkittuun kirjasarjaan.

Tuottajina elokuvassa ovat Zane Weiner (Hobitti-trilogia), Amanda Walker (Hobitti-trilogia) ja Deborah Forte (Goosebumps), sekä Walsh ja Jackson. Ken Kamins (Hobitti-trilogia) ja Boyens toimivat vastaavina tuottajina.

           

Ohjaus: Christian Rivers

Pääosissa: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide, Stephen Lang

       

Genre:  Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi

Kesto: 2 h 8 min.

Ikäraja: 12

               

Warner Bros. Picturesin ja ohjaaja James Wanin toiminnantäyteinen seikkailu AQUAMAN esittelee valtavan ja visuaalisesti henkeäsalpaavan seitsemän meren vedenalaisen maailman. Elokuva paljastaa puoliksi ihmisen ja puoliksi atlantislaisen Arthur Curryn syntytarinan ja johdattelee hänet elämänsä matkalle - seikkailuun, joka ei vain pakota häntä kohtaamaan todellista minäänsä, vaan myös selvittämään, onko hän synnyinperintönsä arvoinen – kuningas.

     

Ohjaus: James Wan

Pääosissa: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Ludi Lin, Temuera Morrison

     

Genre: Seikkailu, Fantasia

Kesto: 2 h 24 min.

Ikäraja: 12

              

Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija – suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen rakkauselämänsä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään. 

Juice-elokuva on konstailematon ja terävä, kuten Juicen persoona. Koskettava ja melankolisesti kaipaava, kuten Juicen sielunmaisema. Ronski ja suorapuheinen, kuten Juicen puheenparsi. Elokuva kertoo Juicen tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon. Kaikki elokuvan tapahtumat ovat totta - paitsi ne, jotka eivät ole.

      

Ohjaus: Teppo Airaksinen

Pääosissa: Riku Nieminen, Iida-Maria Heinonen, Antti Tuomas Heikkinen, Pekka Strang, Silmu Ståhlberg

       

Genre: Komedia, Draama, Elämäkerta, Kotimainen

Kesto: 1h 46 min.

      

Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan.

     

Ohjaus: Saara Cantell

Pääosissa: Celina Fallström, Olga Ritvanen, Ville Myllyrinne, Aamu Sorvoja, Elina Knihtilä, Kiti Kokkonen, Jaakko Saariluoma, Johanna Af Schulten, Eija Ahvo, Antti Autio, Henna Tanskanen, Jani Toivola

    

Genre: Perhe-elokuva, Kotimainen 

Kesto: 1h 18 min.

Ikäraja: S