Tuiskulassa on 87-paikkainen mukavin istuimin ja korkeatasoisin äänen- ja kuvantoistolaittein varustettu elokuvateatteri. 

Liput maksetaan grillin tiskillä ja myös elokuviin kulku tapahtuu tätä kautta. Elokuvien aikana myytävänä popcornia ym. elokuvaherkkuja, ruokaa ja virvokkeita sekä lisäksi A-oikeudet. Elokuviin tullessa on mahdollista tilata ruoka niin, että se on valmiina näytöksen päättyessä.

Lippuja voi ostaa paikan päältä tai varata etukäteen täältä. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

   

  

OHJELMISTOSSA NYT / TULEVAT NÄYTÖKSET     

    

  • KE 22.8. klo 18 ennakkonäytös + ennen elokuvaa suora lähetys gaalasta, jossa haastatellaan elokuvan tekijöitä.
  • SU 26.8. klo 17
  • TI 28.8. klo 19
  • TO 30.8. klo 19
  • SU 2.9. klo 17

            

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.
      
Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.

   

Ohjaus: Tiina Lymi

Pääosissa: Heikki Kinnunen, Satu Tuuli Karhu, Sulevi Peltola, Jani Volanen, Elina Knihtilä, Iikka Forss, Mari Perankoski, Kaisa Hela, Janne Reinikainen, Sari Siikander

    

Genre: Komedia, Draama, Kotimainen

Kesto: 1h 58min.

Ikäraja: 12

        

    

           

MENNEET NÄYTÖKSET