Yleistä informaatiota

      

     

Koska saamme niin paljon kysymyksiä Tuiskulan toimintaan liittyen, tässä olisi teille pieni yleisinfopaketti, jota päivitämme tarvittaessa.

   

    

 Ilmoitamme tulevista tapahtumistamme uutissivujemme lisäksi Facebookissa ja Instagramissa sekä keskiviikon Kalajokilaakso -lehdessä.  Lisäksi uutissivumme kautta meiltä voi tilata uutiskirjeen sähköpostiin ja tiedotteita matkapuhelimeen. Ilmoitamme jokaisen tapahtuman kohdalla erikseen lipun hinnan, ovien aukeamisajankohdan sekä kaiken muun olennaisen tiedon. Lisäksi päivitämme tarvittaessa tapahtumajulkaisuihin lisätietoja sekä tietoja mahdollisista muutoksista, joten seuratkaa julkaisujamme. Nettisivuiltamme keikkakalenteri löytyy täältä. Tanssi-iltojen esiintyjät ovat näkyvillä myös Suomen Tanssipalvelimella. Ilmoitamme aina myös näissä kanavissa, mikäli ohjelmaan tulee poikkeuksia tai muutoksia. 

    

Tanssi-iltoina ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. 20:30. Kaikissa tansseissamme on vuorohaku ja sekahaku. Tanssi-iltoina pubin ja discon puolelle pääsee pelkän palvelurahan hinnalla koko illan (discon menot alkavat myös tanssi-iltoina vasta klo 22).  Bändi-iltoina ovet aukeavat klo 22 ja artistit aloittavat keikkansa aina klo 24-00:30. Bändi-iltoina sisäänpääsy halpenee vasta sen jälkeen, kun artisti on esiintynyt eli n. klo 02. Ilmoitamme erikseen aikatauluista, mikäli edellämainituista poiketaan.  Kaikki tapahtumamme ovat K18, ellemme toisin ilmoita.

          

Ennakkolippuja tapahtumiimme voi ostaa aina aukioloaikoinamme paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista, josta saat tulostettua lipun tai voit näyttää sen myös suoraan älypuhelimestasi. Lippupalvelussa hinta on yleensä hieman edullisempi kuin ovelta ostettuna. Palveluraha sisältyy aina myös ennakkolipun hintaan. Ennakkolipuille meillä on oma ovi ja koodinlukijalaite, jolloin jonoja ei pääse syntymään niin paljon. Muista kuitenkin myös ennakkolipulla tullessasi takkia viedessäsi ottaa narikan lipunmyynnistä leima käteesi tositteeksi lipun maksamisesta, että pääset tarvittaessa käymään ulkona. Lippuja voi ostaa ennakkoon myös paikan päältä aina aukioloaikojemme puitteissa. Meillä on myynnissä myös korvatulppia, niitä löytyy narikan tiskiltä hintaan 1€/pari.

    

Meillä ei ole majoitusta, mutta Tuiskulaa lähellä olevia majoituspalveluita tarjoavat Hotelli Puustelli sekä Hotelli Huiskankorpi.

        

Pääsylippuihimme sisältyvä palveluraha 3€ kattaa narikan lisäksi järjestysmiespalvelut sekä muita kuluja (esimerkiksi tansseissa tanssijoille ilmaisen juomaveden ja mukit), josta johtuen raha on maksettava aina, vaikka ei olisikaan mitään narikkaan jätettävää. Palveluraha mainitaan erikseen eri arvonlisäveron takia, joten sitä ei voi siitä syystä johtuen "upottaa" lipun hintaan. Ulkotakit täytyy jättää narikkaan aina, tämä ei ole meistä, vaan lainsäädännöstä riippuvainen asia. Tarkastamme laukut ovella omien juomien varalta. Mikäli haluat säilyttää juomasi, jätä ne takkisi kanssa narikkaan, josta saat ne kotiinlähtiessä mukaasi. Muista ottaa narikkalappu mukaasi, kun jätät vaatteitasi ja pidä se tallessa, sillä ilman sitä emme voi luovuttaa tavaroitanne! Mikäli lappu illan aikana hukkuu, voit tulla hakemaan tavaroitasi klo 04 narikan tyhjennyttyä tai seuraavana päivänä. Kadonneesta narikkalapusta perimme 5€.           

    

Karaokea voi laulaa pubissa aina aukioloaikoinamme. Meillä on erittäin runsas biisivalikoima, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Viikonloppuisin biisejä löytyy runsaasti lisää ammattitaitoisten ja sanavalmiiden JOY-karaokevetäjien ollessa paikalla. Karaoken biisilistaa pääsee tutkimaan pdf. -muodossa TÄSTÄ LINKISTÄ.  Torstaisin klo 18 pubissa on karaoketanssit (ilmainen sisäänpääsy). Maanantaisin pubissa myös klo 19 bingo, jossa palkintona mukavia yllätyksiä ja bingon aikana on halvat hanat.

          

Löytötavaroita voi kysellä tuntomerkkejä vastaan paikan päällä tai puhelinnumerostamme 044 9710660, josta meidät saa kiinni aukioloaikoina. Säilytämme löytötavaroita 1 kuukauden ajan, jonka jälkeen toimitamme ne kierrätykseen. Muuten meihin voi ottaa yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen info@nightclubfox.fi, nettisivujemme lomakkeen kautta (löytyy Yhteystiedot -sivulta) sekä sosiaalisessa mediassa. Otamme mielellämme myös asiallista ja rakentavaa palautetta ja kysymyksiä vastaan. Mikäli haluat meiltä vastauksen, jätä palautteen mukana yhteystietosi. Yhteystiedot -sivulta löytyy myös ohjeet, mikäli haluaisit työskennellä Tuiskulassa.

       

Pääsääntöisesti alaikäisille suunnatut ikärajattomat keikkamme ovat päihteettömiä tapahtumia. Järjestyksenvalvojien ja kameravalvonnan lisäksi Palveluoperaatio Saappaan työntekijöitä on tällöin paikalla sekä Tuiskulan sisä- että piha-alueilla. Takit ja laukut jätetään narikkaan, mutta jos laukut haluaa pitää mukanaan, tarkastamme ne omien juomien varalta. Tapahtuman aikana talossa ei ole anniskelua edes täysi-ikäisille. Olemme tehneet päätöksen, että ikärajattoman keikan aikana emme päästä väkeä kulkemaan välillä ulos, vilvoitella voi aidatulla terassialueellamme. Näillä keinoilla haluamme osaltamme huolehtia ja olla vastuussa, että emme mahdollista ikärajattomissa tapahtumissamme alaikäisten päihteidenkäyttöä.

Jos alaikäisille sallitussa tapahtumassa artistin erillistä keikkaa ei ole mahdollista järjestää, keikka alkaa aikaisintaan klo 23:30-24. Tällöin talossa tapahtuvasta anniskelusta sekä turvallisuussyistä johtuen alle 18-vuotiaille on tapahtumassa oma erillinen aidattu alueensa, jonne kulku tapahtuu ison salin sivuovista. Lipunmyynti tapahtumaan alaikäisille myös tällä ovella. Aidatulta alueelta ei ole mahdollista poistua Tuiskulan muihin sisätiloihin ja esiintyjäsali tyhjennetään artistin keikan päätyttyä. Tällaisissa tapahtumissa takit saa pitää päällä, mutta reppujen ja laukkujen säilytykseen jättämiseen täytyy varautua (vartioitu säilytyspaikka lipunmyyntipisteessä). Ulkona sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on WC:t ja alueen sisäpuolella on myynnissä virvokkeita. 

       

Ja vielä lopuksi: jos väkeä on paljon liikenteessä, silloin on välillä väistämätön tosiasia, että jonoja syntyy, niin vessoissa, tiskillä kuin narikassakin. Muistakaa, maltti on valttia! :)