MISTÄ  SAA TIETOA TAPAHTUMISTA?

Ilmoitamme tulevista tapahtumistamme uutissivujemme lisäksi Facebookissa ja Instagramissa sekä keskiviikon Kalajokilaakso -lehdessä.  Lisäksi uutissivumme kautta meiltä voi tilata uutiskirjeen sähköpostiin ja tiedotteita matkapuhelimeen. Ilmoitamme jokaisen tapahtuman kohdalla erikseen lipun hinnan, ovien aukeamisajankohdan sekä kaiken muun olennaisen tiedon. Lisäksi päivitämme tarvittaessa tapahtumajulkaisuihin lisätietoja sekä tietoja mahdollisista ohjelmanmuutoksista tai peruutuksista, joten ajankohtaisimmat ja paikkansa pitävät tiedot saat seuraamalla julkaisujamme uutissivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Nettisivuiltamme keikkakalenteri löytyy täältä. Tanssi-iltojen esiintyjät ovat näkyvillä myös Suomen Tanssipalvelimella. Ilmoitamme aina myös näissä kanavissa, mikäli ohjelmaan tulee poikkeuksia tai muutoksia.  Kaikki tapahtumamme ovat K18, ellemme toisin ilmoita.

            

MITKÄ OVAT ILLAN AIKATAULUT JA MONELTAKO ARTISTIT ALOITTAVAT?

Tanssi-iltoina ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. 20:30.  Bändi-iltoina ovet aukeavat klo 22 ja artistit aloittavat keikkansa aina klo 24-00:30. Ilmoitamme erikseen aikatauluista, mikäli edellämainituista poiketaan.  

          

PALJONKO MAKSAA SISÄÄNPÄÄSY, JOS TULEE VAIN DISCON JA KARAOKEPUBIN PUOLELLE?

Tanssi-iltoina pubin ja discon puolelle pääsee pelkän palvelurahan hinnalla eli 3€:lla koko illan (discon menot alkavat myös tanssi-iltoina vasta klo 22). Bändi-iltoina sisäänpääsymaksu on keikkalipun hintainen niin kauan kun soitto salissa soi ja halpenee vasta sen jälkeen, kun artisti on esiintynyt.

                   

LIPUT ENNAKKOON?

Ennakkolippuja tapahtumiimme voi ostaa aina aukioloaikoinamme paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista, josta saat tulostettua lipun tai voit näyttää sen myös suoraan älypuhelimestasi. Lippupalvelussa hinta on yleensä aina hieman edullisempi kuin ovelta ostettuna. Paikan päältä ostetut ennakkoliput ovat samanhintaiset kuin ovelta ostettaessa. Palveluraha sisältyy aina myös ennakkolipun hintaan. Ennakkolipuille meillä on oma ovi ja koodinlukijalaite, jolloin jonoja ei pääse syntymään niin paljon. Muista kuitenkin myös ennakkolipulla tullessasi takkia viedessäsi ottaa narikan lipunmyynnistä leima käteesi tositteeksi lipun maksamisesta, että pääset tarvittaessa käymään ulkona. HUOM! Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Vain peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta. Tilaisuuden järjestäjä ja Ticketmaster Suomi eivät vastaa kadonneista lipuista. 

                

MIKÄ IHMEEN PALVELURAHA?

Pääsylippuihimme sisältyvä palveluraha 3€ kattaa narikan lisäksi järjestysmiespalvelut sekä muita kuluja (esimerkiksi tansseissa tanssijoille ilmaisen juomaveden ja mukit), josta johtuen raha on maksettava aina, vaikka ei olisikaan mitään narikkaan jätettävää. Palveluraha mainitaan erikseen eri arvonlisäveron takia, joten sitä ei voi siitä syystä johtuen "upottaa" lipun hintaan.

       

MITKÄ MAKSUVÄLINEET OVAT KÄYTÖSSÄ?

Käteisen lisäksi meillä voi maksaa useimmilla maksukorteilla (VISA, MasterCard, JBC, China Union Pay) ja NFC-mobiilimaksulla. Myös lähimaksaminen on käytössä. Meillä ei voi maksaa Smartum- ja Tyky -maksuvälineillä.

              

ONKO PAKKO JÄTTÄÄ TAKKI, MIKSI? ENTÄ JOS HUKKAAN NARIKKALAPUN?

Ulkotakit täytyy jättää narikkaan aina, tämä ei ole meistä, vaan lainsäädännöstä riippuvainen asia. Tarkastamme laukut ovella omien juomien varalta. Mikäli haluat säilyttää juomasi, jätä ne takkisi kanssa narikkaan, josta saat ne kotiinlähtiessä mukaasi. Muista ottaa narikkalappu mukaasi, kun jätät vaatteitasi ja pidä se tallessa, sillä ilman sitä emme voi luovuttaa tavaroitanne! Mikäli lappu illan aikana hukkuu, voit tulla hakemaan tavaroitasi klo 04 narikan tyhjennyttyä tai seuraavana päivänä. Kadonneesta narikkalapusta perimme 5€.           

                 

MISTÄ VOI KYSELLÄ HUKASSA OLEVAA OMAISUUTTA?

Löytötavaroita voi kysellä tuntomerkkejä vastaan paikan päällä tai puhelinnumerostamme 0449710660, josta meidät saa kiinni aukioloaikoina. Säilytämme löytötavaroita 1 kuukauden ajan, jonka jälkeen toimitamme ne kierrätykseen. 

        

SAAKO KEIKOILLA KUVATA?

Keikoilla kuvien ottaminen on sallittua ja jopa suotavaa. Tiedotamme mahdollisista bändikohtaisista poikkeuksista joko ennakkoon tai viimeistään keikkailtana. Sosiaaliseen mediaan kuvia lisätessäsi voit käyttää tunnistetta #tuiskula

         

ESTEETTÖMYYS?

Ovella on luiska pyörätuolilla liikkuville musiikin ystäville. Meiltä löytyy esteetön WC ja liikkuminen pyörätuolilla onnistuu koko talossa. Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee avustettavan seurassa tapahtumiimme ilmaiseksi, mikäli avustettava ei pärjää ilman avustajaa.

              

MISTÄ YÖPAIKKA KEIKAN JÄLKEEN?

Meillä ei ole majoitusta, mutta Tuiskulaa lähellä olevia majoituspalveluita tarjoavat Hotelli Puustelli sekä Hotelli Huiskankorpi.

       

KEIKKA PERUTTU JA ENNAKKOLIPUT OSTETTU - MITÄ TEEN?

Paikan päältä ostetut ennakkoliput voi käyttää korvaavalla keikalla tai kuittia vastaan rahat saa takaisin. Lippupalvelusta ostetut pääsyliput voi käydä palauttamassa Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html

HOX! Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, vain peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta.

           

MILLOIN VOI LAULAA KARAOKEA JA MISTÄ NÄKEE BIISILISTAN?

Karaokea voi laulaa pubissa aina aukioloaikoinamme. Meillä on erittäin runsas biisivalikoima, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Biisejä löytyy runsaasti lisää ammattitaitoisten ja sanavalmiiden JOY-karaokevetäjien ollessa paikalla. Karaoken biisilistaa pääsee tutkimaan pdf. -muodossa TÄSTÄ LINKISTÄ.  Torstaisin klo 18 pubissa on karaoketanssit (ilmainen sisäänpääsy).

      

VOIKO ELOKUVIIN OSTAA ENNAKKOLIPPUJA?

Ennakkolippuja elokuviin voi ostaa paikan päältä. Niitä voi lisäksi varata Elokuvat -sivulta ja soittamalla numeroomme 0449710660 tai aukioloaikojen ulkopuolella tekstiviestillä (varatut liput maksetaan vasta paikan päällä). Ennakkoon varatut elokuvaliput tulee lunastaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua tai ne vapautuvat uudelleen myyntiin.

           

KELLE VOI ANTAA PALAUTETTA?

Meihin voi ottaa yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen info@nightclubfox.fi, nettisivujemme lomakkeen kautta (löytyy Yhteystiedot -sivulta) sekä sosiaalisessa mediassa. Otamme mielellämme myös asiallista ja rakentavaa palautetta ja kysymyksiä vastaan. Mikäli haluat meiltä vastauksen, jätä palautteen mukana yhteystietosi.

        

SAAKO TUISKULASTA TÖITÄ?           

Mikäli työskentely Tuiskulassa kiinnostaa, katso Työpaikat -sivulta ohjeet työnhakuun.

         

VOINKO JÄRJESTÄÄ OMAN TILAISUUDEN TUISKULASSA?

Tiloissamme voi järjestää kokoukset, pikkujoulut, firmojen virkistäytymiset ym. ruokailuineen ja iltaohjelmineen samassa paikassa ilman siirtymisiä. Kysy tarjous: info@nightclubfox.fi

          

MITEN IKÄRAJATTOMAT TAPAHTUMAT EROAVAT K18 -TAPAHTUMISTA?

Pääsääntöisesti alaikäisille suunnatut ikärajattomat keikkamme ovat päihteettömiä tapahtumia. Järjestyksenvalvojien ja kameravalvonnan lisäksi Palveluoperaatio Saappaan työntekijöitä on tällöin paikalla sekä Tuiskulan sisä- että piha-alueilla. Takit ja laukut jätetään narikkaan, mutta jos laukut haluaa pitää mukanaan, tarkastamme ne omien juomien varalta. Tapahtuman aikana talossa ei ole anniskelua edes täysi-ikäisille. Olemme tehneet päätöksen, että ikärajattoman keikan aikana emme päästä väkeä kulkemaan välillä ulos, vilvoitella voi aidatulla terassialueellamme. Näillä keinoilla haluamme osaltamme huolehtia ja olla vastuussa, että emme mahdollista ikärajattomissa tapahtumissamme alaikäisten päihteidenkäyttöä.

Jos alaikäisille sallitussa tapahtumassa artistin erillistä keikkaa ei ole mahdollista järjestää, keikka alkaa aikaisintaan klo 23:30-24. Tällöin talossa tapahtuvasta anniskelusta sekä turvallisuussyistä johtuen alle 18-vuotiaille on tapahtumassa oma erillinen aidattu alueensa, jonne kulku tapahtuu ison salin sivuovista. Lipunmyynti tapahtumaan alaikäisille myös tällä ovella. Aidatulta alueelta ei ole mahdollista poistua Tuiskulan muihin sisätiloihin ja esiintyjäsali tyhjennetään artistin keikan päätyttyä. Tällaisissa tapahtumissa takit saa pitää päällä, mutta reppujen ja laukkujen säilytykseen jättämiseen täytyy varautua (vartioitu säilytyspaikka lipunmyyntipisteessä). Ulkona sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on WC:t ja alueen sisäpuolella on myynnissä virvokkeita. 

       

Ja vielä lopuksi: jos väkeä on paljon liikenteessä, silloin on välillä väistämätön tosiasia, että jonoja syntyy, niin vessoissa, tiskillä kuin narikassakin. Muistakaa, maltti on valttia! :)